ΑρχικήTop PicksΔιαδικτυακό σεξ: Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς πλατφόρμες;

Διαδικτυακό σεξ: Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς πλατφόρμες;

Η καραντίνα μας έκανε να περάσουμε πάρα πολλές ώρες στο σπίτι. Ο ελεύθερος χρόνος ήταν μια καλή ευκαιρία για να βελτιωθεί η σεξουαλική μας ζωή. Όσοι ήταν αρκετά τυχεροί βρίσκονταν σε καραντίνα με το άλλο τους μισό και έκαναν περισσότερο σεξ από ποτέ. Αντίθετα, οι άτυχοι χρησιμοποιήσαν μια σειρά από dating apps και ψηφιακές πλατφόρμες για να βρουν το κίνητρο. Αντί να εκτεθούν στο ιό, εκτέθηκαν διαδικτυακά.

διαδικτυακό σεξ

Το σεξ εν μέσω της καραντίνας δεν ήταν απαραίτητα ασφαλές ή εύκολο. Οι hackers μπορούν εύκολα να εντοπίσουν αυτές τις προσωπικές στιγμές και να απαθανατίσουν τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις πλατφόρμες που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε με το άτομο που κάνετε διαδικτυακό σεξ. Παρακάτω θα δείτε τις ασφαλέστερες πλατφόρμες (από την χειρότερη στην καλύτερη) για να κάνετε διαδικτυακό σεξ:

10. Facebook

Το Facebook έχει πολύ κακή φήμη σε ότι αφορά το κομμάτι των ευαίσθητων πληροφοριών. Το messenger παρακολουθεί φωτογραφίες και βίντεο. Επιπλέον, έχουν πραγματοποιηθεί πολλά σκάνδαλα που αφορούσαν την συλλογή προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Παρόλο που η λειτουργία βιντεοκλήσεων του Facebook Messenger έχει εφαρμόσει πρόσφατα το Messenger Rooms, μην εμπιστεύεστε τον Mark Zuckerberg. Βέβαια όλοι συνεχίζουμε να διατηρούμε την σελίδα μας στο Facebook, οπότε προφανώς συνεχίζει να είναι cool.

9. Zoom

Έχετε ακούσει για το Zoom; Η πανδημία του COVID-19 γιγάντωσε την δημοφιλία του. Γι ‘αυτό δεν είναι πλέον τόσο καλό: το χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι. Η πλατφόρμα κρασάρει πολύ και υπήρξαν κάποια αποθαρρυντικά ζητήματα ασφαλείας. Φυσικά οι hackers εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι όλοι χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα και εισέβαλλαν σε meetings και παρουσίασαν βίντεο ή εικόνες πορνό και διάφορες προπαγάνδες για διάφορα θέματα. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε το Zoom καλό θα είναι χρησιμοποιείται για επαγγελματικούς λόγους και όχι για διαδικτυακό σεξ.

8. Houseparty

Το πλεονέκτημα της βίντεο-εφαρμογής Houseparty είναι ότι διαθέτει δυνατότητα “κλειδώματος-πόρτας”. Επίσης, το Houseparty είναι μια άτυπη πλατφόρμα και μια σταθερή απομάκρυνση από τις πιο επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Zoom. Ωστόσο, το όλο θέμα έχει σχεδιαστεί για ομάδες έως και οκτώ ατόμων που μπαινοβγαίνουν στις συνομιλίες. Μπορεί κανείς να «εισβάλλει μέσα στο σπίτι» χωρίς να σας ενημερώσει (εάν ξεχάσετε να κλειδώσετε την πόρτα σας). Το Houseparty είναι μια εφαρμογή που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για παίξετε το The Witcher 3: Wild Hunt στο Nintendo Switch. Δυστυχώς όμως δεν την προτείνουμε για να κάνετε διαδικτυακό σεξ.

7. Google Hangouts

Ο κύριος κίνδυνος του Google Hangouts: οι λογαριασμοί Google συνδέονται ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές… που σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια άλλη από τις συσκευές σας και να δει προσωπικές σας στιγμές. Το κύριο πλεονέκτημα του Google Hangouts: η λειτουργία “απενεργοποίηση συνομιλίας” επιτρέπει στα μηνύματα να εξαφανιστούν.

6. WhatsApp

Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το WhatsApp, οπότε μάλλον αγχωθήκατε ήδη. Ίσως το χρησιμοποιούσατε μόνο για άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά και η λειτουργία βιντεοκλήσης δεν είναι πολύ κακή. Η εφαρμογή είναι ασφαλής και αξιόπιστη (με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο κορυφαίου επιπέδου).

5. Instagram

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να στέλνετε αυτά τα ακατάλληλα DM όπου να ‘ναι. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το λεγόμενο DMing θα πρέπει να προορίζεται για άτομα που έχετε συναντήσει ή γνωρίσει αυτοπροσώπως.

Το Instagram μπορεί να είναι η πιο “καυτή” πλατφόρμα της αγοράς. Από γυμναστές έως μοντέλα το χρησιμοποιούν καθημερινά, προωθώντας την δουλειά τους. Το messenger του σάς επιτρέπει τώρα να στέλνετε βίντεο και φωτογραφίες που εξαφανίζονται μετά από μία επανάληψη προβολής (αν θέλετε). Ωστόσο, το Instagram ανήκει στο Facebook, οπότε παραμείνετε επιφυλακτικοί.

4. Snapchat

Το Snapchat είναι ο πρωτοπόρος των social media που εξαφανίζει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που στέλνονται. Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα δεν έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα. Η δυνατότητα ειδοποίησης μέσω screenshot είναι εύκολα διαχειρίσιμη και, το νέο interface είναι κάπως «άσχημο».

3. Skype

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι στράφηκαν στο Zoom τόσο γρήγορα όταν ξεκίνησε το lockdown. Το Skype είναι ο αρχικός γκάνγκστερ των βιντεό-συνομιλιών. Μέχρι σήμερα, το ιστορικό του σχετικά με διαρροές και ζητήματα δεδομένων είναι αρκετά αξιέπαινο, αλλά δεν υπάρχει αυτόματη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Μπορείτε, ωστόσο, να ξεκινήσετε ιδιωτικές κλήσεις με κρυπτογράφηση. Δυστυχώς όμως κανείς δεν φαίνεται να έχει πλέον λογαριασμό Skype.

2. Τηλεφωνικό σεξ

Παλιός αλλά διαχρονικός τρόπος. Σίγουρα, δεν είναι ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να κάνετε διαδικτυακό σεξ, αλλά είναι μια εμπειρία που συνδυάζεται με την νοσταλγία. Μπόνους: εάν ο εικονικός φίλος σας δεν είναι και ο καλύτερος παρτενέρ θα είναι ευκολότερο να φανταστείτε κάποιον άλλον…

1. FaceTime

Για το μόνο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε στο FaceTime είναι ότι η NSA μπορεί να σας καταγράψει κάνοντας την πράξη (ή μπορεί να το βρείτε δελεαστικό). Εκτός από την κυβέρνηση, κανένας άλλος δεν μπορεί να δει εσάς και τον σύντροφό σας. Όσον αφορά την προσβασιμότητα, το FaceTime μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν είστε χρήστης της Apple. Εάν δεν διαθέτετε Mac ή iPhone, ξεμείνατε από τύχη (κυριολεκτικά).

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS