ΑρχικήReviewsΤο Tamagotchi επιστρέφει τον Ιούλιο: Ένα δάκρυ κύλισε για τα 90's kids

Το Tamagotchi επιστρέφει τον Ιούλιο: Ένα δάκρυ κύλισε για τα 90’s kids

Το εικονικό κατοικίδιο Tamagotchi επιστρέφει από τα 90’s, αναβαθμισμένο, με πολλά νέα χαρακτηριστικά και νέο όνομα: «Tamagotchi On Wonder Garden». Το παιχνίδι που έγινε διάσημο στη δεκαετία του 90, θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική ξανά τον Ιούλιο.

Το Tamagotchi επιστρέφει τον Ιούλιο: Ένα δάκρυ κύλισε για τα 90' kids
Το Tamagotchi επιστρέφει τον Ιούλιο: Ένα δάκρυ κύλισε για τα 90’s kids

Από την Πέμπτη είναι διαθέσιμη η διαδικτυακή προ-παραγγελία του στα Target, Amazon, Walmart και Gamestop,  ενώ η επίσημη κυκλοφορία του θα γίνει στις 26 Ιουλίου. Η αρχική τιμή του νέου παιχνιδιού Tamagotchi θα είναι στα $59.99.

Το νέο Tamagotchi θα έχει τα κατοικίδια του παρελθόντος συνδυασμένα με την εξελιγμένη τεχνολογία του σήμερα, και περισσότερο χρώμα. Τα γραφικά τους θα είναι πολύ καλύτερα και η κονσόλα του παιχνιδιού θα μπορεί να συνδέεται με την εφαρμογή Tamagotchi των κινητών.

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο παιχνίδι, πλέον το κατοικίδιό σας θα μπορεί να βγαίνει έξω από το σπίτι του, να γιορτάζει τα γενέθλιά του με πολύχρωμα μπαλόνια και γιορτινό περιβάλλον, ακόμα και να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη. Επιπλέον, θα μπορεί να παντρευτεί και να μεγαλώσει παιδιά, τα οποία αργότερα θα μεγαλώσουν, θα γίνουν ενήλικες και έτσι θα συνεχίζεται το γενεαλογικό του δέντρο.

Η εταιρεία έχει προβλέψει και τη φροντίδα του Tamagotchi σας, προσθέτοντας ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορείτε να το αφήνετε και να το προσέχουν για εσάς. Έτσι, πέφτει και το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού.

90's kids
Το Tamagotchi επιστρέφει τον Ιούλιο: Ένα δάκρυ κύλισε για τα 90’s kids

Για να ικανοποιήτε και να μεγαλώσετε το εικονικό σας κατοικίδιο μέχρι την ενηλικίωση, θα πρέπει να το ταΐζετε, να το διασκεδάζετε και να το διατηρείτε χαρούμενο. Όταν τα επίπεδα αυτών των τριών καταστάσεων είναι σε «επικίνδυνο» όριο, θα βλέπετε την αντίστοιχη ένδειξη. Σε περίπτωση που το Tamagotchi σας χρειάζεται κάτι άμεσα, αρχίζει να χτυπάει, ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή.

Η νέα συσκευή θα λειτουργεί χωρίς τη χρήση WiFi, και η σύνδεση με την εφαρμογή του κινητού θα είναι προαιρετική. Θα εξακολουθεί να υπάρχει η διαμόρφωση των κλασσικών τριών κουμπιών κάτω από την οθόνη, καθώς θα χρειάζονται και για τη μετακίνηση στο «χωριό» του.

Η «Bandai America» αποκάλυψε για πρώτη φορά το νέο Tamagotchi On τον προηγούμενο χρόνο, στη Βόρεια Αμερική. Δήλωσε μάλιστα ότι εκείνη την χρονιά πούλησε πάνω από 82 εκατομμύρια προϊόντα.

Μέχρι και σήμερα το Tamagotchi παραμένει μια από τις αναμνήσεις των 90’s που μας φέρνουν νοσταλγία και σίγουρα πολλοί θα συγκινηθούν που θα έχουν την ευκαιρία να το ξανά πιάσουν στα χέρια τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS