ΑρχικήTop PicksΠως να αποκτήσετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν;

Πως να αποκτήσετε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν;

Η μεγαλύτερη καλοκαιρινή προσφορά του 2020 είναι εδώ! Με το Keysworlds Summer Sale 2020, αποκτήστε πρόσβαση σε εκπληκτικές προσφορές. Αποκτήστε επιπλέον έκπτωση σε ήδη μειωμένες τιμές σε όλα τα λογισμικά, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ τα Windows 10. Αν είστε έτοιμοι για μια αγορά-ευκαιρία, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Ρίξτε μια ματιά στις υπέροχες προσφορές και φροντίστε να επωφεληθείτε πριν εξαντληθούν.

Πως να αποκτήστε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν;

Τι είναι το Keysworlds.com;

Το Keysworlds.com είναι μια διεθνής διαδικτυακή αγορά που πωλεί smartphone, λογισμικά και αξεσουάρ. Παρέχει ποιοτικά προϊόντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος με αγοραστές από όλο τον κόσμο. Όταν αγοράζετε οτιδήποτε από το Keysworlds, πραγματοποιείτε συναλλαγές με μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας προσφέρει εξαιρετικές προσφορές και 100% ικανοποίηση.

Προσφορές Keysworlds Summer Sale 2020

Είστε έτοιμοι για τις υπέροχες προσφορές; Μην χάσετε τις παρακάτω προσφορές, στοιχηματίζουμε ότι δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής (Πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Visa & Mastercard, PayPal κ.λπ.) για την παραγγελία σας και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην αγορά σας.

Microsoft-Windows 10-δυνατότητα-PUA

Σας παρουσιάζουμε τις προσφορές για να διαλέξετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Αγοράστε 2 προϊόντα στη τιμή του ενός!

Σε αυτή τη προσφορά δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Μπορείτε να αγοράσετε το MS Office (2016/2019) ή MS Office 365 Pro Plus σε τεράστια έκπτωση και επίσης να αποκτήσετε τα Windows 10 (Home / Professional) ΔΩΡΕΑΝ! Ναι, σωστά διαβάσατε… Τα Windows 10 Home ή Professional (ανάλογα με την αγορά σας) είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Έκπτωση 50% στο Microsoft Office

Χρειάζεστε μόνο το MS Office; Εξασφαλίστε έκπτωση 50% με κωδικό κουπονιού: KWS50 σε οποιοδήποτε λογισμικό MS Office που θέλετε να αγοράσετε. Δείτε τις υπέροχες προσφορές σε όλα τα λογισμικά MS Office.

38% έκπτωση σε όλα τα Software

Δεν μπορείτε να βρείτε ακόμη προσφορά για το λογισμικό που θέλετε; Μην ανησυχείτε, με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Keysworlds, θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Κερδίστε 38% έκπτωση με κωδικό κουπονιού: KWS38 σε όλα τα λογισμικά που αναφέρονται προς πώληση. Δείτε τις προσφορές.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια της θερινής προσφοράς του Keysworlds 2020. Λοιπόν, τι περιμένετε; Παραγγείλετε σήμερα και δεν θα χάσετε!

Έχετε ερωτήσεις;

Χρειάζεστε βοήθεια πριν ή μετά την παραγγελία; Η Keysworlds είναι στη διάθεσή σας. Παρακαλούμε στείλτε email στο service@Keysworlds.com ανά πάσα στιγμή και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσει!

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysworlds, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: service@Keysworlds.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS