ΑρχικήinetΟι καλύτεροι δωρεάν PDF Readers για Mac για το 2020

Οι καλύτεροι δωρεάν PDF Readers για Mac για το 2020

Το PDF είναι ένας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους τύπους αρχείων λόγω της συμβατότητάς του με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και το γεγονός ότι διατηρεί τη μορφοποίηση του εγγράφου τις περισσότερες φορές. Επίσης, τα αρχεία PDF είναι δύσκολο να επεξεργαστούν, γεγονός που διατηρεί την ακεραιότητα του εγγράφου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα εμπιστευτικά έγγραφα κοινοποιούνται σε μορφή ΡDF.

PDF

Σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα αυτές τις μέρες διαθέτουν μια ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης ΡDF που ανοίγει οποιοδήποτε ΡDF χωρίς κόπο. Ωστόσο, μερικές φορές, ίσως θελήσετε να βελτιώσετε την εμπειρία ανάγνωσης ΡDF οπότε θέλετε να δείτε τις καλύτερες επιλογές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστείτε λογισμικό ανάγνωσης ΡDF τρίτων με προηγμένες λειτουργίες. Σε περίπτωση που αναζητάτε τους καλύτερους ΡDF readers για Mac, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Οι καλύτεροι PDF Readers για Mac για το 2020

1.Adobe Reader για Mac

Ποιο θα μπορούσε να είναι το πιο αποτελεσματικό λογισμικό για το άνοιγμα ενός αρχείου ΡDF από αυτό της εταιρείας πίσω από τη μορφή ΡDF; Το Adobe Reader για Mac είναι ένα πολύ αποδοτικό και απλό στη χρήση λογισμικό που διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να δείτε, να εκτυπώσετε και να σχολιάσετε έγγραφα ΡDF χρησιμοποιώντας αυτό το δωρεάν λογισμικό ανάγνωσης ΡDF. Το Adobe Reader για Mac υποστηρίζει επίσης το Adobe Document Cloud που χρησιμοποιώντας το μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε σε διαφορετικές συσκευές.

Το Adobe Reader προσφέρει βασικά εργαλεία. Αν θέλετε προηγμένα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων λειτουργιών για την επεξεργασία ΡDF, μπορείτε να κατεβάσετε το Acrobat Pro DC, το οποίο είναι πληρωτέο πρόγραμμα προβολής ΡDF.

Τιμή: Δωρεάν / Premium

2. PDFElement

Εάν θέλετε μια συσκευή ανάγνωσης PDF πλούσια σε χαρακτηριστικά για τη macOS συσκευή σας, επιλέξτε το PDFElement. Αυτό το λογισμικό διαθέτει μερικές ισχυρές δυνατότητες, όπως προσθήκη κειμένου, εικόνων, συνδέσμων, τεχνολογίας OCR, επισήμανσης κειμένου και εξαιρετικά φιλικής προς το χρήστη εξαιτίας του user interface του. Το PDFElement δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ΡDF, φέρνει επίσης μερικά εργαλεία επεξεργασίας ΡDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχολιάσετε τα ΡDF ή να προσθέσετε κείμενο / εικόνες. Επιπλέον, παρέχει την επιλογή προστασίας με κωδικό πρόσβασης των αρχείων ΡDF.

Το PDFElement είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Adobe reader για συσκευές Mac. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν ΡDF reader, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα για την αναβάθμιση της εμπειρίας ανάγνωσης PDF. Υπάρχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση με προηγμένη λειτουργικότητα που ξεκινά από την τιμή των 59,95 $.

Τιμή: Δωρεάν και 59,95 $ για προηγμένες λειτουργίες

3. PDF Reader – Document Expert

Μία από τις εφαρμογές με την υψηλότερη βαθμολογία στο App Store, το PDF Reader – Document Expert, διευκολύνει την ανάγνωση, την επεξεργασία και την υπογραφή PDF. Μπορείτε να σχολιάσετε PDF, να επισημάνετε κείμενο, να προσθέσετε σχήματα και να εισαγάγετε links σε ένα αρχείο ΡDF. Για την ανάγνωση PDF, υπάρχει νυχτερινή λειτουργία, τα ΡDF μπορούν να παρουσιαστούν ως παρουσίαση διαφανειών και μπορείτε να κλειδώσετε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης, Touch ID ή Face ID.

Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Το PDF Reader – Document Expert σας επιτρέπει επίσης να προβάλετε πολλά αρχεία PDF ως καρτέλες για ευκολότερη ανάγνωση. Είναι μια πλήρης εφαρμογή PDF εάν επιλέξετε τη συνδρομή. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για μια εφαρμογή ανάγνωσης PDF.

Τιμή: Δωρεάν δοκιμή, 4,99 $ / μήνα όταν χρεώνεται ετησίως

4. PDF Professional

Το PDF Professional όπως λέει το όνομα είναι μια επαγγελματική εφαρμογή ΡDF για συσκευές Mac. Αυτό το λογισμικό περιλαμβάνει λειτουργίες για ανάγνωση, σχολιασμό, επεξεργασία και μετατροπή αρχείων PDF. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αναγνώστες ΡDF για Mac, λόγω του σχολαστικά σχεδιασμένου περιβάλλοντος εργασίας χρήστη και άφθονων εργαλείων για την επεξεργασία και ανάγνωση PDF.

Μπορείτε να προσθέσετε links, εικόνες, να προβάλετε και να απαντήσετε σε σχολιασμούς στα σχόλιά του, να συμπληρώσετε στατικές φόρμες PDF και πολλά άλλα με αυτήν τη δωρεάν προβολή PDF. Σας παρέχει επίσης την επιλογή να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία PDF σας σε περίπτωση που έχετε ευαίσθητα δεδομένα. Το PDF Professional διαθέτει επίσης δυνατότητα Text-to-Speech στην οποία μπορείτε να επιλέξετε το κείμενο ή το έγγραφο που θέλετε να διαβάσετε.

Τιμή: Δωρεάν

5. Skim

Το Skim είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης ΡDF ανοιχτού κώδικα. Ο ιστότοπός του λέει ότι έχει σχεδιαστεί για να “σας βοηθά να διαβάσετε και να σχολιάσετε επιστημονικές εργασίες σε PDF”, αλλά είναι εξίσου χρήσιμο για την ανάγνωση eBook.

Το Skim υποστηρίζει Spotlight, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε κείμενο απευθείας από το Spotlight. Η λειτουργία πλήρους οθόνης και η εξαγωγή σημειώσεων ως κείμενο είναι ένα σημαντικό και χρήσιμο χαρακτηριστικό του Skim. Η τακτοποιημένη διεπαφή της είναι ένας άλλος παράγοντας για τον οποίο συμπεριλάβαμε τον δωρεάν αναγνώστη PDF σε αυτήν τη λίστα.

Η απουσία δυνατοτήτων OCR θα μπορούσε να είναι μια λύση για ορισμένους, αλλά αν θέλετε ένα λογισμικό εγγράφων μόνο για την ανάγνωση eBooks σε μορφή PDF, αυτό είναι αυτό που προτείνουμε. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι το λογισμικό δεν έχει ενημερωθεί από το 2017 και ενδέχεται να υπάρχουν πιθανότητες κινδύνων για την ασφάλεια.

Τιμή: Δωρεάν

6. iSkysoft PDF Editor

Το iSkysoft PDF Editor είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για προβολή καθώς και επεξεργασία αρχείων PDF. Έχει μια εύχρηστη διεπαφή και μια διεπαφή τύπου κορδέλας τύπου Microsoft. Στη δωρεάν δοκιμή, φυσικά, χάνετε μερικές δυνατότητες όπως η λειτουργία OCR, δεν μπορείτε να μετατρέψετε περισσότερες από 5 σελίδες σε ΡDF και να συνδυάσετε περισσότερα από 50 αρχεία κάθε φορά, αλλά το λογισμικό είναι ιδανικό για προβολή ΡDF.

Το iSkysoft είναι ένα λογισμικό επί πληρωμή, αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για λόγους ανάγνωσης.

Τιμή: Δωρεάν δοκιμή, 99,95 $ για πλήρη έκδοση

7. Foxit PDF Reader

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που είναι μικρό σε μέγεθος αλλά διαθέτει ισχυρές δυνατότητες, δοκιμάστε το Foxit PDF Reader. Πρόκειται για ένα μικρό, γρήγορο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόγραμμα ανάγνωσης ΡDF που σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε, να προβάλετε σχόλια και να επεξεργαστείτε αρχεία ΡDF. Το λογισμικό διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και προσφέρει επίσης επιλογές προσαρμογής για την ανάγνωση αρχείων PDF.

Επιπλέον, το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF Foxit είναι ένας από τους λίγους αναγνώστες PDF που προσφέρουν δυνατότητες όπως συμπλήρωση φορμών, εισαγωγή / εξαγωγή δεδομένων και ενοποίηση με επιλογές αποθήκευσης cloud όπως το OneDrive, το Google Drive, το Dropbox και το Box.

Τιμή: Δωρεάν

8. Haihaisoft PDF Reader

Πρόκειται για μια υποτιμημένη συσκευή ανάγνωσης PDF για συσκευές Mac που προορίζεται ειδικά για απλή ανάγνωση PDF. Με μέγεθος αρχείου μόλις 4 MB, είναι πολύ καλύτερο από άλλα βαριά προγράμματα ανάγνωσης PDF για Mac. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Haihaisoft PDF reader είναι ότι μπορεί να ανοίξει ένα έγγραφο PDF ακόμα και αν προστατεύεται από την πλατφόρμα DRM-X.

Ωστόσο, αυτός ο δωρεάν PDF reader δεν συνδέεται στο Διαδίκτυο χωρίς την άδεια των χρηστών. Αυτό το καθιστά ασφαλές πρόγραμμα εάν θέλετε μια συσκευή ανάγνωσης PDF για προβολή εμπιστευτικών εγγράφων.

Τιμή: Δωρεάν

Επιλέξτε τον καλύτερο PDF reader για Mac σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS