ΑρχικήUpdatesNitendo: Νέα ενημέρωση επιτρέπει την εύκολη μεταφορά αρχείων

Nitendo: Νέα ενημέρωση επιτρέπει την εύκολη μεταφορά αρχείων

Nitendo: Νέα ενημέρωση επιτρέπει την εύκολη μεταφορά αρχείων

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η τελευταία ενημέρωση λογισμικού για τις Nitendo Switch κονσόλες. Με την έκδοση 10.0.0, η εταιρία επιτέλους αντιμετωπίζει ένα από τα κύρια προβλήματα που υπήρχαν στην κονσόλα – η μεταφορά των παιχνιδιών μεταξύ του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης στην κάρτα μνήμης της συσκευής. Πριν την ενημέρωση, ο μόνος τρόπος να μεταφέρουμε κάποιο παιχνίδι ή άλλο αρχείο από τον εσωτερικό χώρο στην κάρτα μνήμης, ήταν να ξανακάνουμε λήψη του παιχνιδιού. Πλέον όμως, οι παίχτες μπορούν άνετα να μεταφέρουν κάθε είδος δεδομένων από τον εσωτερικό χώρο στην κάρτα μνήμης και αντίστροφα.

Άλλο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε, είναι η δυνατότητα να κάνουμε remap στα κουμπιά του χειριστηρίου. Σύμφωνα με τις σημειώσεις της εταιρίας, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν έως και 5 διάφορα setup για κάθε χειριστήριο το οποίο είναι συνδεδεμένο, αρκεί αυτό να είναι το Joy-Con ή το χειριστήριο του Nitendo Pro. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα επίσης έρχεται καθυστερημένα, καθώς παρόμοια δυνατότητα υπάρχει στο Xbox one εδώ και μερικά χρόνια.

Εκτός από τα όσα αναφέραμε παραπάνω, στην ενημέρωση υπάρχουν επίσης μερικές animal-crossing εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνες του λογαριασμού σας.

Κανονικά, η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση πρέπει να γίνει αυτόματα. Ωστόσο, σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μη αυτόματο τρόπο για να ενημερώσετε τη συσκευή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS