ΑρχικήReviewsCall of Duty Mobile: Το season 5 φέρνει νέα όπλα και modes...

Call of Duty Mobile: Το season 5 φέρνει νέα όπλα και modes !

Call of Duty Mobile: Το season 5 φέρνει νέα όπλα και modes !

Το Call of Duty Mobile, ένα από τα πιο γνωστά battle royale παιχνίδια, μόλις ανακοίνωσε νέο season και νέο battle pass. Το νέο season το οποίο ονομάστηκε “Steel Legion” από τους δημιουργούς του παιχνιδιού, φέρνει καλύτερη απόλαυση του battle royale, νέο multiplayer mode και νέο map με το όνομα Meltdown.

Όπως αναφέρθηκε και στην ενότητα “Τι νέο υπάρχει” του παιχνιδιού, με το νέο season κυκλοφόρησαν και κάποια νέα όπλα όπως και νέοι χαρακτήρες. Παραδείγματα για αυτό, είναι το νέο “Man-o-war” όπλο και ο χαρακτήρας “Ruin”. Άλλο χαρακτηριστικό είναι, ότι πλέον η ποινή όταν χάνετε αγώνα είναι πιο μικρή.

Νέα Modes στο Call of Duty Mobile

Επιπλέον, στο νέο season υπάρχει και 2v2 mode. Με λίγα λόγια, υπάρχουν 4 παίχτες, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Ο στόχος είναι απλός – η τελευταία ζωντανή ομάδα νικάει των αγώνα.

Άλλο νέο mode είναι το Gun Game. Σε αυτό, 10 παίχτες πολεμάνε μεταξύ τους και ο πρώτος παίχτης με 200 score ή 20 kills νικάει τον αγώνα. Σε αυτό το mode, το κάθε kill αυξάνει το score του παίχτη κατά 10 πόντους. Το πιο δύσκολο σημείο του αγώνα είναι το τέλος, όταν οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν το τελευταίο kill με μαχαίρι. Επίσης, η διάρκεια του αγώνα περιορίζετε στα 10 λεπτά, χαρακτηριστικό το οποίο κάνει την νίκη ακόμα πιο δύσκολη.

Το τελευταίο mode είναι το Prop Hunt. Εδώ, οι παίκτες από τη μια ομάδα παίρνουν την μορφή διάφορων αντικειμένων του παιχνιδιού όπως λάμπες ή βάζα. Ο σκοπός είναι να βρουν τους παίκτες που έχουν πάρει μορφή αντικειμένων και να τους εξαλείφουν.

Δυστυχώς, τα δύο τελευταία modes θα είναι διαθέσιμα στο call of duty από τις 9 Απριλίου 2020.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS