ΑρχικήReviewsΤο δημοφιλέστερο παιχνίδι της καραντίνας ονομάζεται Psych

Το δημοφιλέστερο παιχνίδι της καραντίνας ονομάζεται Psych

Psych

Πίσω στο 2015, μία από της πιο αγαπημένες κωμικούς της Αμερικής, η Ellen DeGeneres, κατασκεύασε ένα παιχνίδι που ονομάζεται Psych! Outwit Your Friends. Και τώρα αναδείχτηκε ως το πιο δημοφιλές παιχνίδι για πολλαπλούς παίκτες στη διάρκεια της καραντίνας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα. Το Psych είναι διαθέσιμο τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να λάβουν μέρος με έναν κωδικό που μοιράζει ο αρχηγός, ο οποίος έχει δημιουργήσει και το παιχνίδι. Στη συνέχεια όσοι παίκτες συμμετέχουν μπορούν να παίξουν και να περάσουν ευχάριστα όσες ώρες θέλουν.

Σύμφωνα με το παιχνίδι, ένας παίκτης δίνει μερικές ψεύτικες πληροφορίες, οι οποίες όμως περιέχουν και αληθινά γεγονότα. Οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πότε αυτά που λέει είναι ψέματα για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Υπάρχουν ωστόσο πολλές ακόμα δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι παίκτες ενώ επικοινωνούν με τους φίλους τους. Αυτός είναι κι ένας από τους βασικούς λόγους που το Psych έχει γίνει μία τόσο αγαπημένη ασχολία για τους χρήστες σε καραντίνα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Psych είναι μάλιστα τόσο μεγάλος, που πολλές φορές οι servers του πασχίζουν να ανταποκριθούν. Πολλοί είναι οι χρήστες που παραπονιούνται ότι μόλις ξεκινήσουν το παιχνίδι σταματάει να λειτουργεί. 

Λόγω του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων που μένουν σπίτι εξαιτίας της καραντίνας, πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν το παιχνίδι για να περνούν την ώρα τους. Αν είστε ένας από αυτούς και δεν μπορείτε να παίξετε με την πρώτη, δοκιμάστε να το ξεκινήσετε από την αρχή. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό και δημιουργικό παιχνίδι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS