ΑρχικήsecurityΔωρεάν Sucuri WAF για ένα χρόνο σε ιστοσελίδες δημόσιας υγείας

Δωρεάν Sucuri WAF για ένα χρόνο σε ιστοσελίδες δημόσιας υγείας

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, υπάρχει ανησυχία για τα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι σε απομόνωση ή καραντίνα αναζητούν ακριβείς ιατρικές πληροφορίες στο διαδίκτυο σε καθημερινή βάση.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να παραμείνουν διαθέσιμες οι ιστοσελίδες δημόσιας υγείας και κοινωνικών υπηρεσιών. Επομένως, πρέπει να αποτρέψουμε τους κακόβουλους χρήστες από την κατάχρηση αυτών των ιστοτόπων. Η Sucuri προσφέρει μια εξαιρετική λύση.

Sucuri WAF

WAF Sucuri για ένα χρόνο δωρεάν για τις υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσεων.

Η Sucuri πρόκειται να προσφέρει στις υπηρεσίες αντιμετώπισης κρίσεων free website firewall για ένα έτος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κοροναϊού. Προσφέρει website protection και αυξημένη απόδοση για επαγγελματίες και εθελοντικές υπηρεσίες που έχουν ενεργήσει ως ανταποκριτές στην κρίση, όπως:

Πώς λειτουργεί και σε ποιους απευθύνεται;

Αφορά ιδρύματα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την υπηρεσία ή που ενδέχεται να μην έχουν υποστήριξη για υπηρεσίες ασφαλείας.

Στόχος της εταιρείας είναι να διασφαλίσει ότι οι ευάλωτες ιστοσελίδες που σχετίζονται με την παροχή κρίσιμων πληροφοριών σχετικά με την πανδημία είναι ασφαλείς. Αν έχετε πρόβλημα να πληρώσετε για υπηρεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης.

Μην αφήνετε τους hackers να εκμεταλλεύονται την κατάστασή μας!

Αν και ορισμένοι hackers ισχυρίζονται ότι δεν θα στοχεύουν με ransomware οργανώσεις υγείας, εξακολουθούν να υπάρχουν κακόβουλοι χρήστες που πιθανώς να εκμεταλλευτούν την έκρηξη του COVID-19.

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για την υγειονομική περίθαλψη και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Πολλές οργανώσεις δεν διαθέτουν σήμερα τους IT πόρους που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυβερνοχώρο όσον αφορά την ταχεία μετατόπιση του εργατικού δυναμικού και του επιχειρηματικού μοντέλου σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Πώς μπορεί η Sucuri να προστατεύσει και να επιταχύνει τον ιστότοπό σας;

COVID-19

Διατηρεί το WAF ενημερωμένο με βάση τις τελευταίες online απειλές για την παρεμπόδιση του DDoS και άλλων επιθέσεων από hackers.

Το κακόβουλο traffic σε έναν ιστότοπο μπορεί να μειώσει τη διαθεσιμότητα. Το WAF μετριάζει τo έντονο traffic με το Anycast content delivery network (CDN). Το CDN αποθηκεύει τα αντίγραφα μιας ιστοσελίδας σε πολλά points of presence (PoP) σε όλο τον κόσμο και στη συνέχεια παρέχει περιεχόμενο σε ένα άτομο μέσω του πλησιέστερου PoP.

Αυτό βελτιώνει τη διαθεσιμότητα ενός ιστότοπου κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεγάλης επισκεψιμότητας και επιταχύνει την παράδοση περιεχομένου κατά μέσο όρο 70%.

Βασιστείτε στο WAF για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας!

Το WAF κατασκευάστηκε με βάση το U.S. Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). Με τον ιστότοπό σας πίσω από το WAF της Sucuri, να είστε βέβαιοι ότι πληροίτε τα πρότυπα για προστατευμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS