ΑρχικήUpdatesΤο OxygenOS ίσως φέρει «Forced Dark Mode» για όλες τις εφαρμογές

Το OxygenOS ίσως φέρει «Forced Dark Mode» για όλες τις εφαρμογές

εφαρμογές

Από τότε που οι χρήστες άρχισαν να κάνουν θετικές κριτικές για τη σκοτεινή λειτουργία, ειδικά σε συσκευές που έχουν οθόνες AMOLED, όλο και περισσότερες εφαρμογές έχουν αρχίσει να τη χρησιμοποιούν. Ωστόσο, αρκετές εφαρμογές δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να προσχωρήσουν στην «σκοτεινή πλευρά».

Υπάρχει μια ρύθμιση στο Android 10, που επιβάλει τη σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα για όλες τις εφαρμoγές. Ωστόσο πολύ λίγοι κατασκευαστές προσφέρουν το χαρακτηριστικό αναγκαστικής σκοτεινής λειτουργίας προς το παρόν.

Σύμφωνα με μία ανακάλυψη του XDA Developers, η OnePlus δοκιμάζει την αναγκαστική σκοτεινή λειτουργία για πολλές εφαρμογές στο τελευταίο OxygenOS beta για τα μοντέλα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro.

Έχει εντοπιστεί επίσης μια σελίδα ρυθμίσεων για την αναγκαστική σκοτεινή λειτουργία. Ακόμα όμως οι εφαρμoγές που υποστηρίζονται από τη λειτουργία δεν επιβεβαιώνονται.

Αυτή η ανακάλυψη οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι η OnePlus προσπαθεί να φέρει μια αναγκαστική σκοτεινή λειτουργία στο OxygenOS. Κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Facebook ή το Snapchat με σκοτεινό θέμα, ακόμα κι αν αυτή η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη από τις ίδιες τις εφαρμογές.

Πρόσφατα και η WhatsApp πρόσφερε τη δυνατότητα σκοτεινής λειτουργίας για εφαρμoγές Android και iOS. Για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο WhatsApp, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό τον οδηγό. Υπάρχει λοιπόν μεγάλη πιθανότητα, οι μελλοντικές ενημερώσεις του OxygenOS, να προσφέρουν την αναγκαστική σκοτεινή λειτουργία για περισσότερες εφαρμογές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS