ΑρχικήinetMicrosoft Edge: Αναβάλλονται οι ενημερώσεις λόγω του COVID-19

Microsoft Edge: Αναβάλλονται οι ενημερώσεις λόγω του COVID-19

Microsoft Edge: Αναβάλλονται οι ενημερώσεις λόγω του COVID-19: Η Microsoft αναστέλλει τις κυκλοφορίες των νέων εκδόσεων του Microsoft Edge, όπως την έκδοση 81, για να παραμείνει συνεπής με τις εκδόσεις του Google Chrome, οι οποίες τέθηκαν σε παύση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, υπάλληλοι από πολλές εταιρείες, όπως η Google και η Microsoft, εργάζονται από το σπίτι τους για να αποτρέψουν τη διάδοση του ιού. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα τους να αντιμετωπίζουν τα σφάλματα τα οποία προκύπτουν από τις νέες εκδόσεις, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική.

Την προηγούμενη Τρίτη, το Google Chrome 81 έπρεπε να κυκλοφορήσει στο σταθερό κανάλι, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Την Τετάρτη, η Google εξήγησε ότι θα αναβάλει όλες τις μελλοντικές κυκλοφορίες του Chrome, συμπεριλαμβανομένου του Chrome 81, κατά τη διάρκεια της επιδημίας του COVID-19. Ωστόσο, η Google θα συνεχίσει να παρέχει νέες εκδόσεις του Chrome 80 για να διορθώσει τα σφάλματα ασφαλείας που εντοπίστηκαν.

Καθώς ο Microsoft Edge ακολουθεί τον ίδιο κύκλο έκδοσης όπως ο Google Chrome, η Microsoft επισήμανε με ένα Tweet ότι αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Google και να θέσει σε παύση όλες τις σημαντικές κυκλοφορίες του Microsoft Edge.

Αργότερα, σε μια νέα δημοσίευση, η Microsoft επανέλαβε ότι οι νέες κυκλοφορίες είναι σε παύση, αλλά θα συνεχίσει να δημιουργεί και να κυκλοφορεί ενημερώσεις ασφαλείας για τον Microsoft Edge 80.

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Microsoft σταματά να ενημερώνει και το σταθερό κανάλι του Edge. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγει σταθερή έκδοση του Edge 81, πριν κυκλοφορήσουν οι ενημερώσεις που βρίσκονται σε παύση.

Επίσης, το Cromium ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι θα πραγματοποιήσει παύση των ενημερώσεων του, για παρόμοιους με τους υπόλοιπους λόγους.

Κατά τα άλλα, η Microsoft θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για το Microsoft Edge 80. Τα κανάλια (Canary, Dev, και Beta) θα συνεχίσουν να ενημερώνονται με το συνηθισμένο ρυθμό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS