ΑρχικήsecurityΤα καλύτερα δωρεάν Antivirus για το 2020

Τα καλύτερα δωρεάν Antivirus για το 2020

Αν ψάχνετε για το καλύτερο δωρεάν antivirus για το 2020, βρισκόμαστε εδώ για εσάς. Παρακάτω θα δείτε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το 2020:

Bitdefender

Το Bitdefender Antivirus Free Version σαρώνει αυτόματα το μηχάνημά σας στο παρασκήνιο χρησιμοποιώντας την ανίχνευση που βασίζεται σε cloud και, στη συνέχεια, εκτελεί μια βαθύτερη σάρωση αν έρχεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κακόβουλου λογισμικού.

Το antivirus σε πραγματικό χρόνο, επιπλέον, αποκλείει τις κακόβουλες διευθύνσεις URL και κάνει χρήση ανίχνευσης που βασίζεται στη συμπεριφορά για να προφυλάξει σε αντίθεση με πιθανές απειλές. Οι νεότερες επιλογές ενσωματώνουν τις επιλογές καταπολέμησης της απάτης και του ηλεκτρονικού “ψαρέματος” (phishing) που χρησιμοποιούν εξαιρετικά ανώτερα φίλτρα για να σας προειδοποιούν μακριά από οποιονδήποτε website που εντοπίστηκε να επιχειρεί να κλέψει στοιχεία ταυτότητας.

Μαζί με την αξιέπαινη παρεμπόδιση και εξάλειψη των malware, το πρόγραμμα είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο κατά του rootkit και anti-phishing. Εκτελεί την τελευταία διαδικασία ανιχνεύοντας και μπλοκάροντας τα ψεύτικα website μέσω της σάρωσης με βάση το HTTP.

AVG

Το AVG έχει δύο κύριους παράγοντες προώθησης. Πρώτον, έχει μια εντυπωσιακά ευρεία προσέγγιση: Το πρόγραμμα λογισμικού δεν εντοπίζει μόνο ιούς και malware, αλλά βοηθά επίσης στην απόκλιση ύποπτων hyperlink. Επίσης, αποτρέπει τη λήψη ύποπτων λήψεων και προφυλάσσει από την χρήση υπόπτων συνημμένων των email. Αυτό κάνει την εφαρμογή καλύτερη επιλογή για ένα νοικοκυριό ή ηλικιωμένους πελάτες.

Το δεύτερο κέρδος είναι η συγγένεια της AVG με τις πλατφόρμες Google: Έχει ένα από τα πολλά υψηλότερα downloads Android και μπορεί να λειτουργήσει σωστά και στον Chrome. Το δωρεάν μοντέλο προμηθεύει σαρώσεις για θέματα αποτελεσματικότητας για να διαπιστώσετε αν μπορεί να επιταχυνθεί ο υπολογιστής σας, ωστόσο το χαρακτηριστικό σύνολο εξακολουθεί να είναι το πλέον κατάλληλο για πελάτες που δεν επιθυμούν να κάνουν πολλά, εκτός από την εκτέλεση της εφαρμογής antivirus.

ZoneAlarm

Το ZoneAlarm προσφέρει firewall και antivirus scanning, αλλά και ένα επιπλέον βήμα για την αντιμετώπιση δύο αυξανόμενων ζητημάτων ασφάλειας: κλοπή ταυτότητας και απώλεια πληροφοριών. Η αποτροπή της κλοπής εμποδίζεται από τα μέσα παρακολούθησης της πιστοληπτικής ικανότητας κάθε μέρα και από έναν «ειδικευμένο εκπαιδευτικό φορέα πιστοποίησης» που θα σας βοηθήσει να εργαστείτε μέσω τυχόν προειδοποιήσεων ή ζητημάτων.

Το ZoneAlarm προσφέρει επιπλέον υπηρεσία backup του cloud για την υποστήριξη των πληροφοριών σας και την κρυπτογράφηση για ασφάλεια online. Αν δεν έχετε ήδη μια υπηρεσία που σας βοηθά να υπερασπιστείτε την ταυτότητά σας και τις πληροφορίες σας, αυτή μπορεί να είναι καλή επιλογή για εσάς.

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, λάβετε υπόψη ότι το ZoneAlarm επιχειρεί να ορίσει το Yahoo ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Εάν δεν το χρειάζεστε, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει το αντίστοιχο πεδίο.

Malwarebytes

Το Malwarebytes προσφέρει μια σειρά από τα μεγαλύτερα και πληρέστερα προγράμματα λογισμικού antivirus που είναι προσβάσιμα, καθιστώντας το σταθερά μία από πρώτες επιλογές για τις τεχνολογικές εταιρείες τεχνολογίας. Οι επιλογές χωρίζονται σε 4 ενότητες. Το anti-malware προστατεύει και απομακρύνει το malware με αυτοματοποιημένες ανιχνεύσεις, ενώ το anti-ransomware βοηθά στην υπεράσπιση αρχείων από επιθέσεις ransomware. Το Anti-exploit βοηθά στην υπεράσπιση σε σχέση με τυχόν εντοπισμένα τρωτά σημεία που βρίσκονται στο σύστημά σας ή τις εφαρμογές σας, ενώ η ασφάλεια για τους κακόβουλους ιστότοπους σας κρατά μακριά από προσποιημένους ή κακόβουλους ιστότοπους.

Η μόνη προειδοποίηση μας σε σχέση με το δωρεάν μοντέλο Malwarebytes είναι ότι είναι ότι το εργαλείο σάρωσης θα ανακαλύψει κάτι όταν έχει ήδη μολυνθεί. Για αυτό, ίσως θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο από την λίστα. Παρ ‘όλα αυτά, ως δευτερεύον επίπεδο προστασίας, το free Malwarebytes είναι μια χαρά.

Avast Antivirus

Ως βασική ασφάλεια, το Avast είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα πακέτα antivirus. Έλαβε μία από τις πολλές υψηλότερες βαθμολογίες στις δοκιμές AV Test. Η πιο πρόσφατη δωρεάν σειρά antivirus της Avast είναι μια τεράστια συμφωνία πακέτων. Εκτός από την ίδια παλιά ασφάλεια των ιών και των κακόβουλων προγραμμάτων – μαζί με τις δυνατότητες anti-rootkit και anti-spyware – το λογισμικό έρχεται με μια σειρά προσαρμόσιμων επιλογών που μπορείτε να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, καθώς και ασφάλεια για τα Android gadget. Το μοντέλο του Avast για το 2020 πηγαίνει πιο πέρα από ότι γνωρίζατε στο θέμα της ασφάλειας, αφού κατά την εγκατάσταση, θα έχετε μια πραγματικά ξεκάθαρη ανάλυση που θα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Avast χρησιμοποιεί τις μη δημόσιες πληροφορίες σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πρόσφατα αναφέρθηκε ότι η Avast συγκεντρώνει επιπλέον τις προοπτικές αναζήτησης στο Internet (μαζί με αναζητήσεις και επισκέψεις σε ιστοσελίδες του LinkedIn και ιστοσελίδες με πορνό) και πουλάει τις πληροφορίες. Τώρα, η Avast δεν αρνείται ότι συλλέγει και πωλεί τις παραπάνω προσωπικές πληροφορίες. Παρόλα αυτά, η Avast δήλωσε, ότι επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν να μην μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ως δωρεάν πρόγραμμα, θεωρείται ως μια πολύ καλή επιλογή και θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS