ΑρχικήsecurityΟ hacker της Digitex αρνείται ότι είναι πρώην υπάλληλος της

Ο hacker της Digitex αρνείται ότι είναι πρώην υπάλληλος της

Ο Adam Todd, διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας συναλλαγών ψηφιακών συναλλαγών κρυπτογράφησης Digitex, αναγνώρισε τη μαζική παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για έως και 8.000 χρήστες, κατηγορώντας έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο ότι ήταν ο hacker.

“Μέχρι ενός σημείου γνωρίζαμε μόνο τα email data που είχαν “ληφθεί”. Με τη δεύτερη παραβίαση, ωστόσο, είναι μεγάλη μας λύπη να πούμε ότι τα ευαίσθητα δεδομένα πολλών χρηστών έχουν χακαριστεί”, δήλωσε σήμερα σε δήλωσή της η Digitex, προσθέτοντας:” Και πάλι, δεν ήταν ένα απλό hack αλλά ενορχηστρώθηκε από το ίδιο πρόσωπο που πραγματοποίησε την  προηγούμενη εισβολή. ”

Δεδομένου ότι οι λεπτομέρειες διέρρευσαν στο Telegram, η Decrypt έφτασε στον hacker και τον ρώτησε τι συνέβη πραγματικά. Όπως αποδείχθηκε, ο “Digileaker” ισχυρίζεται ότι δεν είναι καν επενδυτής, πόσο μάλλον ένα πρώην μέλος του προσωπικού.

Ο hacker, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι ενώ ο προαναφερθείς πρώην υπάλληλος μπορεί να υπάρχει, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την παραβίαση της ασφάλειας.

“Δεν είμαι πρώην υπάλληλος ή εργολάβος ή κάποιος άλλος από το παρελθόν του Adam ή της Digitex που για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ήθελα να βλάψω την εταιρεία. Αν νομίζουν ότι είμαι πρώην υπάλληλος, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν ιδέα για το πώς συνέβη το hack και αυτό με ανησυχεί. Αλλά όπως δεν είναι δικό μου πρόβλημα, εγώ είμαι ασφαλής “, είπε ο hacker.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS