ΑρχικήHow ToΑνακτήστε χαμένα δεδομένα με το λογισμικό iBoysoft

Ανακτήστε χαμένα δεδομένα με το λογισμικό iBoysoft

Στην εποχή μας, η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ορισμένα προγράμματα που μπορούν να ανακτήσουν τα χαμένα σας δεδομένα μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν λοιπόν έχετε διαγράψει κατά λάθος δεδομένα που χρειάζεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iBoysoft Data Recovery. Με αυτό το λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο, ήχο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Ανάκτηση δεδομένων APFS Drive

Το APFS είναι το προεπιλεγμένο σύστημα αρχείων στην τελευταία έκδοση του macOS, συμπεριλαμβανομένων των MacOS Mojave, High Sierra. Εάν κατά λάθος διαγράψετε τμήματα του APFS σε μια εξωτερική μονάδα, μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία σας με το iBoysoft Data Recovery. Μόλις εγκαταστήσετε το λογισμικό, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στην επιλογή “Εύρεση χαμένων κατατμήσεων APFS”.

Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερική μονάδα δίσκου

Μια από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις τυχαίας διαγραφής δεδομένων είναι η απώλεια δεδομένων από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Τώρα, με το λογισμικό iBoysoft Data Recovery, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα από ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο. Το λογισμικό μπορεί να εκτελέσει ανάκτηση δεδομένων σε Seagate, WD, Toshiba και άλλες μάρκες εξωτερικών σκληρών δίσκων. Εκτός από την εξωτερική ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου, το iBoysoft Data Recovery μπορεί να ανακτήσει τα χαμένα δεδομένα από μονάδες USB, κάρτες SD, κάρτες μνήμης, κάρτες CF, κάρτες SanDisk κλπ.

Ανάκτηση δεδομένων εάν ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί, το iBoysoft Data Recovery μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τα δεδομένα σας, είτε από συσκευή Windows είτε από συσκευή MacOS.

Ανακτήστε χαμένα δεδομένα με το λογισμικό iBoysoft

Υποστηριζόμενες συσκευές αποθήκευσης

Το λογισμικό iBoysoft Data Recovery μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από διάφορες συσκευές, όπως σκληρό δίσκο, εξωτερικό σκληρό δίσκο, μονάδα USB, USB stick, μονάδα flash, κάρτα SD, κάρτα CF, κάρτα μνήμης κ.α

Διατίθεται για Windows και MacOS

Μπορείτε να κατεβάσετε το iBoysoft Data Recovery για Windows και macOS. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο και για το MacOS Catalina.

Διαισθητική διεπαφή

Ένας από τους λόγους που κάνουν το λογισμικό iBoysoft Data Recovery πιο εύχρηστο, είναι ότι είναι φιλικό προς το χρήστη και προσφέρει διαισθητικό περιβάλλον εργασίας. Υπάρχουν μόνο τρία βήματα στη διαδικασία: Επιλογή, Σάρωση και Ανάκτηση. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αρχεία προτού τα ανακτήσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS