ΑρχικήsecurityΗ υπηρεσία VPN του Firefox γίνεται επίσημη Android εφαρμογή

Η υπηρεσία VPN του Firefox γίνεται επίσημη Android εφαρμογή

Η Mozilla έχει ξεκινήσει μία beta έκδοση της υπηρεσίας VPN της για Android. Η εταιρία, η οποία προσπαθεί να μπει εδώ και καιρό στο παιχνίδι του VPN, έχει πλέον ξεκινήσει μια εφαρμογή Android για το Firefox Private Network της (FPN). Η εφαρμογή, που βρίσκεται σε beta έκδοση, εμφανίζεται στο Play Store, ωστόσο δεν μπορεί ακόμα να αποκτηθεί. Σύμφωνα με την περιγραφή του Play Store, η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν την σύνδεσή τους ενώ χρησιμοποιούν οποιαδήποτε εφαρμογή.

Το Firefox Private Network app δεν συνοδεύεται από περιορισμούς εύρους ζώνης, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται δημόσιο Wi-Fi. Προς το παρόν υπάρχει λίστα αναμονής για την εφαρμογή, οπότε θα χρειαστεί να περιμένετε ώσπου να δεχτείτε μία πρόσκληση για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη Windows 10 συσκευή σας.

Ο επίσημος ιστότοπος του Firefox Private Network, δηλώνει ότι η υπηρεσία είναι σε beta έκδοση προς το παρόν και κοστίζει 4,99 δολάρια (περίπου 350 ευρώ) για τριάντα ημέρες. Αν θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Firefox Private Network, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, με δυνατότητα επέκτασης σε επιπλέον περιοχές σύντομα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows 10, Android και Chromebook, ενώ οι χρήστες iOS, Mac και Linux πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

Mozilla-VPN

Γιατί να επιλέξετε το Private Network του Firefox;

Η υπηρεσία συνεργάζεται με την Mullvad, η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα του FPN, δεσμεύεται να μην παρακολουθεί ή να καταγράφει την περιήγηση ή το ιστορικό του δικτύου σας. Η Mullvad χρησιμοποιεί το νεότερο πρωτόκολλο WireGuard, που βελτιώνει την κρυπτογράφηση και παρουσιάζει υψηλότερες ταχύτητες.

Το Firefox Private Network ήταν αποτέλεσμα του ανανεωμένου δοκιμαστικού προγράμματος Firefox της Mozilla. Η λειτουργία FPN τέθηκε σε δοκιμή για τους τελευταίους 12 μήνες. Ξεκίνησε ως ένα VPN με βάση το πρόγραμμα περιήγησης και τώρα μπορεί να αποκτηθεί μέσω πλήρους εφαρμογών Android και Windows 10.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS