ΑρχικήTop PicksΟι τοπ 10 πιο ακριβοπληρωμένοι video gamers για το 2019!

Οι τοπ 10 πιο ακριβοπληρωμένοι video gamers για το 2019!

Στην εποχή της τεχνολογίας ολοένα μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων, ιδίως οι νέοι, τείνουν να απασχολούνται με online video games. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που συμπληρώνουν αμέτρητες ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή παίζοντας ένα ή περισσότερα παιχνίδια. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, δεδομένου ότι περνούν μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς τους μπροστά από μία οθόνη, απορρίπτοντας συγχρόνως άλλες δραστηριότητες. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που κατόρθωσαν να κάνουν το χόμπι των online video games επάγγελμα, κερδίζοντας αστρονομικά  ποσά, ενώ έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί και έχουν ασκήσει μεγάλη επιρροή, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τα views και τους συνδρομητές που συγκεντρώνουν, όσο και από τα μεγάλα συμβόλαια που έχουν υπογράψει τόσο με εταιρείες που ασχολούνται με τα video games όσο και με εταιρείες άλλων αντικειμένων, όπως για παράδειγμα οι μάρκες ρούχων. Έτσι αξίζει να αναφερθούν οι τοπ 10 ακριβοπληρωμένοι Video Gamers και η μέχρι τώρα πορεία τους.online video games

Πρώτος στη λίστα είναι ο Ninja (Tyler Blevins) με κέρδη 17 εκατομμύρια δολάρια. Τον συγκεκριμένο κορυφαίο παίκτη μπορούσες να τον δεις  παντού το 2019, από τα κουτάκια του αναψυκτικού Red Bull στα καταστήματα παντοπωλείων έως τα κρεβάτια της Walmart, ενώ πρωταγωνιστούσε και σε διαφημίσεις της NFL. Παρόλο που τα views του μειώθηκαν, η επιρροή του παρέμεινε ίδια, καθώς είχε την υποστήριξη από την Adidas, την Red Bull και την εταιρεία εσωρούχων PSD. Παράλληλα η αποκλειστική συνεργασία του με τη Microsoft συμβάλλει στην αναμόρφωση του τοπίου του  live-streaming. Επομένως, η δημοτικότητά του αυξήθηκε ακόμη περισσότερο. Ενδεικτικά, αυτό το μήνα, οι κατασκευαστές των Fortnite Epic Games κυκλοφόρησαν στην αγορά ένα είδωλο του παιχνιδιού Ninja για τους fans του.Ninja (Tyler Blevins) - video gamers

Δεύτερος στη λίστα των τοπ video gamers είναι ο PewDiePie (Felix Kjellberg) με κέρδη 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο κορυφαίος YouTuber, ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το site μετά από μια άλλη ταραχώδη χρονιά. Τον Σεπτέμβριο του 2019 υποσχέθηκε $ 50.000 στην ένωση κατά της δυσφήμισης για να περάσει τα αντισημιτικά του φρονήματα. Αργότερα όμως ακύρωσε ξαφνικά τη δωρεά, ύστερα  από μια κατακραυγή των fans του. Ο Kjellberg παραμένει ωστόσο εξίσου δημοφιλής, φτάνοντας τα  5 δισεκατομμύρια περίπου views μέσα στο 2019.PewDiePie (Felix Kjellberg)

Στη λίστα τον τοπ video gamers συγκαταλέγεται και ο Preston (Preston Arsement) με κέρδη 14 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για έναν δημοφιλή παίκτη Minecraft αλλά και για έναν vlogger, ο οποίος κερδίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια ετησίως, κυκλοφορώντας προσαρμοσμένες εκδόσεις του Minecraft με in-game δαπάνες.(Preston Arsement)

Ακολουθεί ο Markiplier (Mark Fischbach) με κέρδη 14 εκατομμύρια δολάρια. Δημιούργησε μια ακολουθία με χιουμοριστικές και υπερβολικές αντιδράσεις σε βιντεοπαιχνίδια τρόμου όπως το Amnesia: The Dark Descent. Επιπλέον κυκλοφόρησε στο  YouTube μία πρωτότυπη ταινία περιπέτειας με την ονομασία A Heist με Markiplier.Markiplier (Mark Fischbach)

Πέμπτος στη λίστα είναι ο Shroud(Michael Grzesiek) με κέρδη 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Το γεγονός ότι ασχολήθηκε με πολλά παιχνίδια και όχι μόνο με ένα, έκανε τον Michael Grzesiek αγαπημένο των μεγάλων εκδοτών παιχνιδιών όπως οι Electronic Arts, Ubisoft και Activision Blizzard. Ο πρώην pro έχει επίσης έχει κυκλοφορήσει σειρά ρούχων με την Jinx.Shroud(Michael Grzesiek) - video gamers

Στην έκτη θέση της λίστας βρίσκεται ο DanTDM (Daniel Middleton) με κέρδη 12 εκατομμύρια δολάρια. Ο Daniel Middleton είναι γνωστός παγκοσμίως, με μεγάλη επιρροή  λόγω των δημοφιλών του βίντεο Minecraft, συγκεντρώνοντας 23 περίπου εκατομμύρια συνδρομητές. Το 2019, πραγματοποίησε  περιοδεία για μια διαδραστική κινηματογραφική εμπειρία που ονομάζεται The Contest.DanTDM (Daniel Middleton)

Στη συνέχεια ακολουθεί ο VanossGaming (Evan Fong) με κέρδη 11,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα κωμικά playthroughs του Fong έχουν προσελκύσει 25 περίπου εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ είχαν σχεδόν 2 δισεκατομμύρια views στο YouTube το 2019. Έγινε γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο  ως κυνηγού τεράτων στο Paranormal Action Squad, ένα premium cartoon series του 2016 στην ίδια πλατφόρμα.VanossGaming (Evan Fong) - video gamers

Όγδοος στη λίστα είναι ο Jacksepticeye (Sean McLoughlin) με κέρδη 11 εκατομμύρια δολάρια. Με περισσότερους από 23 εκατομμύρια συνδρομητές, ο McLoughlin είναι ο πιο δημοφιλής YouTuber της Ιρλανδίας, ανεβάζοντας βίντεο με διάφορα παιχνίδια. Το 2018, κυκλοφόρησε σειρά ρούχων με έχοντας ως συνεργάτη τον YouTube gamer, Mark “Markiplier” Fischbach.Jacksepticeye (Sean McLoughlin)

Ακολουθεί ο TimTheTatman (Timothy Betar) με κέρδη 8 εκατομμύρια δολάρια.Τα κωμικά, καλοφτιαγμένα streams Fortnite τον έκαναν αγαπημένο σε μάρκες, από το Reese μέχρι το Bud Light. Κάνει και ο ίδιος streams, ενώ σχολιάζει και παιχνίδια ποδοσφαίρου της NFL στο Twitch. Στο τέλος του 2019 υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία για streaming with με την πλατφόρμα.TimTheTatman (Timothy Betar)

Τέλος, η λίστα ολοκληρώνεται με τον Nickmercs (Nick Kolcheff) με κέρδη 6 εκατομμύρια δολάρια. Ο Nick Kolcheff έγινε γνωστός παίζοντας Fortnite με ένα χειριστήριο, το οποίο θεωρείται πιο δύσκολο από το να χρησιμοποιεί κάποιος πληκτρολόγιο και ποντίκι. Αυτό τον οδήγησε να είναι ο δέκατος streamer με τα περισσότερα views το 2019, σύμφωνα με τα StreamElements και Arsenal.gg. Ακόμη, υπέγραψε με τo Twitch διετές αποκλειστικό συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων δολαρίων.Nickmercs (Nick Kolcheff)

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS