ΑρχικήinetBlack Hat Asia 2020: Αναβάλλεται λόγω του κορωναϊού

Black Hat Asia 2020: Αναβάλλεται λόγω του κορωναϊού

Το Black Hat Asia 2020 αναβάλλεται λόγω του κορωναϊού κορωναϊό.

Το Black Hat Asia έπρεπε να παρουσιαστεί στη Σιγκαπούρη από τις 31 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου, αλλά τελικά αυτό θα συμβεί αργότερα μέσα στο έτος. Αιτία; Ο κορωναϊός!

“Μετά από μελέτη της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και των συνεργατών μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε το Black Hat Asia 2020 λόγω της επιδημίας του κορωναϊού“, λέει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

“Κατανοούμε την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει σε όλους όσους περίμεναν να παρακολουθήσουν και να παρουσιαστούν στην εκδήλωση“.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η εκδήλωση ίσως να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο. 

Η ακύρωση του Black Hat Asia ακολουθεί την ακύρωση του MWC στη Μπαρτσελόνα αυτή την εβδομάδα μετά την αποχώρηση εταιρειών από την εκδήλωση.

Μια άλλη εκδήλωση που εξαφανίζεται το 2020 είναι το Cisco Live Melbourne, η οποία έπρεπε να πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

“Λόγω ανησυχίας σχετικά με το  COVID-19 (που συνήθως αναφέρεται ως Coronavirus), η Cisco πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει το Cisco Live Melbourne που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία από 3 έως 6 Μαρτίου 2020.

Οι πελάτες, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την μεγαλύτερη προτεραιότητα μας και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες”, αναφέρει η εταιρεία.

Τον περασμένο μήνα, το DEF CON China τέθηκε σε αναμονή λόγω των ανησυχιών για το κορωναϊό και είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 17-19 Απριλίου.

Βασίζοντας πάνω στους ίδιους λόγους, το κινεζικό Grand Prix της Formula 1 ακυρώθηκε επίσης αυτή την εβδομάδα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS