ΑρχικήsecurityΟι hackers στον K-world ζητούν πάνω από $42,000

Οι hackers στον K-world ζητούν πάνω από $42,000

Οι διασημότητες που παρακολουθούνται και ακολουθούνται είναι ένα έντονο αλλά επαναλαμβανόμενο στοιχείο στην κορεατική βιομηχανία ψυχαγωγίας (στον λεγόμενο K-world). Ωστόσο, σύμφωνα με πολλές αναφορές, μερικοί ακραίοι άνθρωποι φτάνουν μέχρι το σημείο του hacking των τηλεφώνων και παρεμποδίζουν την ιδιωτικότητα των δημοφιλών διασημοτήτων. Πρόσφατα, στις 8 Ιανουαρίου του 2020, οι εκθέσεις των K-media ανέφεραν ότι πάνω από 10 διασημότητες αντιμετώπισαν προβλήματα hacking και απειλούνται από τους hackers έναντι χρημάτων.

Hackers στον K-world

Στις 8 Ιανουαρίου του 2020, ένα κορεατικό πρακτορείο ειδησεογραφικών πρακτορείων ανέφερε ότι πάνω από 10 K-pop idols, Κ-ηθοποιοί και άλλες προσωπικότητες του κλάδου έχουν χακαριστεί. Νωρίτερα στις 7 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε επίσης ότι το τηλέφωνο του ηθοποιού Joo Jin Mo ήταν χακαρισμένο και οι hackers τον απειλούσαν να πληρώσει χρήματα ή αλλιώς θα μοιράζονταν ιδιωτικές πληροφορίες στο κοινό.

Ωστόσο, ο Jo Jin Mo δεν τήρησε τους όρους και οι hackers εξέδωσαν τις ιδιωτικές συνομιλίες του. Το πρακτορείο ψυχαγωγίας του Jo Jin Mo μοιράστηκε επίσημη δήλωση σχετικά με τις νομικές ενέργειες εναντίον όσων μοιράζονται ψευδείς ή εξευτελιστικές πληροφορίες σχετικά με τον ηθοποιό.

Αυτή είναι μια περίπτωση, όπου αποκαλύφθηκε το όνομα του ηθοποιού. Ωστόσο, υπάρχουν πάνω από 10 διασημότητες των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά. Υπάρχουν δύο ακόμα ηθοποιοί, ένα είδωλο k-pop, ένας σκηνοθέτης K-δράματος και ένας δημοφιλής σεφ στη σειρά των διασημοτήτων που υπέφεραν από την ενόχληση των hacker. Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του ειδησεογραφικού, διευκρινίστηκε ότι ένα πρόσωπο που ονομάζεται Black Hacker απειλεί τους celebrities. Ο hacker ζητάει χρήματα άνω των 50 εκατομμυρίων won, τα οποία ανέρχονται σε 42.000 δολάρια. Υπάρχουν προσωπικά βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα κειμένου, συζητήσεις και άλλα που μπορούν να αμαυρώσουν τη φήμη αυτών των celebs. Αναφέρεται επίσης ότι το είδωλο της K-pop έχει αποπληρώσει τον hacker για να αποφύγει τυχόν προβλήματα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS