ΑρχικήinetΣτο Facebook ανήκουν οι 4 πιο δημοφιλείς εφαρμογές της δεκαετίας

Στο Facebook ανήκουν οι 4 πιο δημοφιλείς εφαρμογές της δεκαετίας

εφαρμογές

Μπορεί να μην είναι κάτι που έχουμε παρατηρήσει, ωστόσο η δεκαετία του 2010 ανήκει σίγουρα στο Facebook.

Όπως αναφέρει και η εταιρεία αναλύσεων App Annie, η οποία παρουσίασε τις 10 πιο δημοφιλείς εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας για την δεκαετία 2010-2020, το Facebook έχει κατακτήσει τις πιο δημοφιλείς από αυτές τις εφαρμογές. Πιο συγκεκριμένα, το Facebook, το Messenger, το WhatsApp και το Instagram ήταν οι τέσσερις εφαρμογές, οι οποίες είχαν τα περισσότερα downloads σε Android και iOS συσκευές, για την δεκαετία 2010-2020. Kαι οι τέσσερις προέρχονται από την ίδια εταιρεία.

Η λίστα με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές είναι η ακόλουθη:

  1. Facebook
  2. Messenger
  3. WhatsAp
  4. Instagram
  5. Snapchat
  6. Skype
  7. Τικ Τοκ
  8. UC Browser
  9. YouTube
  10. Twitter

Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο, ότι το Facebook αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Οι δύο βασικές εφαρμογές της εταιρείας, απαριθμούν δισεκατομμύρια χρήστες, ενώ το Instagram και το WhatsApp είναι επίσης πολύ δημοφιλείς.

Φαίνεται επίσης ότι το Facebook αποτελεί πλέον ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας των ανθρώπων, που οι περισσότεροι χρήστες δεν εγκατέλειψαν την πλατφόρμα του, ακόμα και μετά από τα θηριώδη σκάνδαλα που βγήκαν στο φως τα τελευταία χρόνια. Πράγματι, το τεράστιο μέγεθος και το εύρος της επιχείρησης, έχουν προσελκύσει πολλές προτάσεις για την κατάργησή του, από υποψήφιους για προεδρία όπως η Elizabeth Warren και ο Bernie Sanders.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα 10 κορυφαία apps της δεκαετίας, πολύ λίγα από αυτά μας προκαλούν έκπληξη που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Τα πολύ γνωστά Snapchat και Twitter έκαναν την εμφάνισή τους στη λίστα, ενώ το TikTok κατόρθωσε επίσης να αποκτήσει μία θέση, μετά την σαρωτική του αναγνωρισιμότητα στο τέλος της δεκαετίας. Η μόνη εφαρμογή της λίστας, που δεν είναι τόσο γνωστή, είναι το UC Browser, ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται στο Alibaba και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS