ΑρχικήsecurityTop gadgets για όσους ανησυχούν για την ασφάλεια των δεδομένων τους!

Top gadgets για όσους ανησυχούν για την ασφάλεια των δεδομένων τους!

gadgets Θεωρείτε τον εαυτό σας παρανοϊκό επειδή ανησυχείτε υπερβολικά για την ασφάλεια των δεδομένων σας και επειδή φοβάστε ότι κάποιοι παρακολουθούν κάθε σας κίνηση; Δεν θα έπρεπε. Όλοι πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι σχετικά με τους κινδύνους στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας με κάθε τρόπο, ρίξτε μια ματιά στην λίστα με τα παρακάτω gadgets. Είναι τα top gadgets, που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ασφαλείς.

gadgets

MIC-LOCK MICROPHONE BLOCKER

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε θύρα μικροφώνου / ακουστικών 3,5 χιλιοστών σε διάφορες συσκευές (φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet). Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή σας εξαπατάται, σκέφτεται ότι υπάρχει συνδεδεμένο ένα μικρόφωνο, και μπλοκάρει οποιαδήποτε ηχογράφηση.

Τιμή: $ 6.99

LINDY USB PORT LOCKS

Μπορείτε να το δείτε εδώ (USB-A) και εδώ (USB-C)

Με αυτό το gadget μπορείτε να κλείσετε τις θύρες USB των υπολογιστών σας για να αποτρέψετε τη σύνδεση μη εξουσιοδοτημένων συσκευών και την ενδεχομένη κλοπή δεδομένων. Είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει ένα βασικό επίπεδο ασφάλειας.

Τιμή: από $ 35

WEBCAM COVERS

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σπρώξετε το μικρό πλαστικό κάλυμμα κατά μήκος της κάμερας της συσκευής σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι κανένας δεν μπορεί να σας παρακολουθήσει. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο απλά gadgets για την κάλυψη καμερών σε υπολογιστές αλλά και σε άλλες συσκευές, όπως στις έξυπνες τηλεοράσεις. Είναι ένας φυσικός τρόπος απενεργοποίησης της web κάμερας.

Τιμή: $ 8.99

gadgets

PANASONIC CALL BLOCKER

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τις ανεπιθύμητες κλήσεις. Αν πιστεύετε και εσείς το ίδιο, επενδύστε σε αυτό το gadget και επιτρέψτε μόνο τις κλήσεις που σας ενδιαφέρουν.

Τιμή: $ 99,95

PORTAPOWUSB DATA BLOCKER

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Εάν είστε αναγκασμένος να χρησιμοποιήσετε ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης USB, πρέπει να χρησιμοποιήστε ένα «USB προφυλακτικό» για να προστατεύσετε τη συσκευή σας από ενδεχόμενη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό και για να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Απλά το συνδέετε και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Τιμή: $ 12,49

gadgets

LOWELL DESTRUCT HARD DRIVE ERASER

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Συνδέστε το gadget στον υπολογιστή σας, και «καθαρίστε» με ασφάλεια το USB drive. Είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και πολύ αξιόπιστο.

Τιμή: $ 23.99

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS