ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε έναν hacker

Ποια είναι τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε σε έναν hacker

Σκέφτεστε τι δώρα μπορείτε να πάρετε σε ένα hacker ή σε ένα IT pro για τα Χριστούγεννα; Eίναι αρκετά δύσκολο να διαλέξει κανείς κάτι που είναι όντως πολύτιμο σε μία βιομηχανία που συχνά δεν είναι κατανοητή.

Για αυτό το λόγο παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα δώρα για τους hackers.

1. GHOST IN THE WIRES: MY ADVENTURES AS THE WORLD’S MOST WANTED HACKER – $14hacker δώρα

Συγγραφέας του βιβλίου ο διάσημος hacker Kevin Mitnick. Tο Ghost in the Wires είναι μια εξερεύνηση της ενασχόλησής του με το social engineering, τα κατορθώματά του σχετικά με το FBI, τις προδοσίες και τα μαθήματα που πρέπει να μάθουν οι σύγχρονες εταιρείες σε σχέση με την πληροφορική και την ασφάλεια.

2. WIFI PINEAPPLE – $200

hacker δώρα

Το WiFi Pineapple είναι ένα δημοφιλές access point και ένα εργαλείο Wi-Fi pentest που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και αναζήτηση συσκευών που έχουν λανθασμένη ρύθμιση ή είναι ευάλωτες σε επίθεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pineapple για να εκτελέσετε επιθέσεις Man-in-The-Middle (MiTM), να αποκτήσετε τα credentials, συμπεριλαμβανομένων των credentials WPA στο cap, το hashcat, το JTR και τα απλά formats. Υπάρχει επίσης και η επιλογή του pocket size.

3. TV-B-GONE – $20

Το TV-B-Gone δεν είναι ένα σοβαρό εργαλείο hacking, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει σε ένα “άτακτο” hacker αρκετή ψυχαγωγία. Αφού συναρμολογηθεί και συγκολληθεί, το gadget μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει φάρσα σε άλλους με την απενεργοποίηση τηλεοράσεων μέσω δύο narrow-beam IR LEDs και δύο wide-beam IR LEDs. Στις ευπαθείς τηλεοράσεις περιλαμβάνονται οι συσκευές που κατασκευάζονται από την Acer, τη Fujitsu, την Toshiba και τη Sony, μεταξύ πολλών άλλων.

4. HACKER GIFT PUZZLE

hacker δώρα

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που έχετε για χριστουγεννιάτικα δώρα φέτος είναι ένα hacker puzzle. Ορίζετε το όνομα του παραλήπτη και το μήνυμα που θέλετε να στείλετε και η ομάδα στο Hacker.gifts δημιουργεί ένα set από programming puzzles, το ένα οδηγεί στην άλλο, μέχρι να αποκαλυφθεί αυτό το περιεχόμενο. Το puzzle αποστέλλεται ως ψηφιακό αρχείο που μπορεί να προωθηθεί άμεσα ή να εκτυπωθεί.

5. CIRCUIT PLAYGROUND EXPRESS – $25

hacker δώρα

Το Circuit Playground Express θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο δώρο για κάποιον που γνωρίζετε ότι μόλις ξεκινάει στο κόσμο των hackers. Το circuit board μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προγραμματισμό JavaScript, CircuitPython και Arduino, καθώς έχει και διάφορα χαρακτηριστικά όπως, φώτα LED, αισθητήρες θερμοκρασίας, κουμπιά και ένα μίνι ομιλητή.

6. NOVELTY CLOTHING

hacker δώρα

Κατάλληλο για την αποθήκευση των fillers, το Secret Santas και αρκετά οικονομικό, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια συλλογή T-shirts με θέμα IT και cybersecurity όπως και hoodies για άνδρες, γυναίκες και παιδιά στο Zero Day Clothing.

7. ESSENTIALS FIELD KIT – $210

hacker δώρα

Ένα πολύτιμο δώρο για έναν hacker, και κάτι που μπορεί να θεωρηθεί επένδυση, είναι το Essentials kit Hak5. Περιέχει το Hak5 WiFi Pineapple NANO – η φορητή έκδοση του μεγαλύτερου Pineapple – USB Rubber Ducky, USB dongle για keystroke injections, LAN Turtle SD, ένα σύστημα διαχείρισης, penetration testing tool, guide και όλους τους προσαρμοστές και τα καλώδια για τη λειτουργία των συσκευών.

8. LADYADA’S ELECTRONICS TOOLKIT – $100

Μια επιλογή για τους hackers που είναι πιο electronically-lovers, το εργαλείο Ladyada electronics που είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μάθετε τα πάντα για την ηλεκτρονική και τη συγκόλληση. Το kit περιέχει μια ποικιλία αντικειμένων και εξοπλισμού που περιλαμβάνουν ένα soldering iron, stand, solder, wicks and braids, pliers, και cutters.

9. CANAKIT RASPBERRY PI 3 STARTER KIT – $75

Το starter kit Raspberry Pi, το οποίο αναπτύχθηκε από τη CanaKit, είναι ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα. Το startet kit περιλαμβάνει ένα Raspberry Pi 3 (RPi3) με επεξεργαστή 1,2 GHz και μνήμη RAM 1GB, Wi-Fi και Bluetooth, μια κάρτα MicroSD 32GB που έχει προεγκατασταθεί με το λειτουργικό σύστημα NOOBS, ψύκτες, ένα καλώδιο HDMI και θήκη.

10. STOCKING FILLER STICKERS – $10

hacker δώρα

Μια φθηνή επιλογή stocking filler είναι αυτή η συλλογή αυτοκόλλητων ετικετών με θέμα computer science and hacking. Η συσκευασία περιέχει 72 τεμάχια.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS