ΑρχικήsecurityKali Linux 2019.4: Προσθέτει Undercover Mode για τους Hackers

Kali Linux 2019.4: Προσθέτει Undercover Mode για τους Hackers

Πληκτρολογήστε “Kali-undercover” και λάβετε ένα προεπιλεγμένο window installation. Σε περίπτωση που είστε ενθουσιασμένοι με το πλαίσιο εργασίας του Kali Linux για hacking και penetration testing, έχουμε πραγματικά εκπληκτικά νέα για εσάς.

Το Kali Linux χρησιμοποιείται για forensics καθώς και για penetration testing. Διαθέτει περισσότερα από 600 προγράμματα penetration testing. Η πρώτη έκδοση του Kali Linux, που κυκλοφόρησε το 2012, μπορεί να εγκατασταθεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή και να εκκινηθεί απευθείας από ένα CD ή USB σε μια εικονική μηχανή.

Η νέα και η τελική έκδοση του Kali Linux 2019.4 κυκλοφόρησε με μερικές σημαντικές αλλαγές. Μεταμορφώνεται εξ ολοκλήρου σε ethical hacking εργαλείο. Επίσης, επιλύει ορισμένα προβλήματα και σφάλματα.

Kali Linux

Τι νέο συναντάμε;

Πρώτα απ ‘όλα, κάποια προβλήματα επιδόσεων θα επιλυθούν σύντομα από τους προγραμματιστές σε αυτήν την έκδοση και ορισμένα χαρακτηριστικά θα αφαιρεθούν εφόσον δεν είναι ευεργετικά για τον χρήστη.

Undercover theme: Το νέο Undercover theme -που μετατρέπει την Kali σε μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση των Windows- μπορεί να ενεργοποιηθεί απλά συνθέτοντας το kali-undercover στα Terminal windows. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και να εκτελέσετε τα PowerShell scripts απευθείας στο Kali Linux.

Επιπλέον, η εμφάνιση έχει γίνει πιο σύγχρονη και αριστοκρατική σε σύγκριση με την παραδοσιακή. Φυσικά, αν δεν σας αρέσει το νέο περιβάλλον χρήσης, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το theme.

Undercover Mode

BTFRS: Περιλαμβάνει μια λειτουργία του BTFRS μέσω του οποίου μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο του Κali Linux αν το χρησιμοποιείτε απευθείας στο σύστημα.

NetHunter Kex: Εισάγεται για να τρέξει το Κali Linux στο τηλέφωνο Android συνδέοντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Bluetooth.

Εάν χρησιμοποιείτε το Kali Linux, προς το παρόν, δοκιμάστε τη συγκεκριμένη εντολή:

root@kali:~# apt update && apt -y full-upgrade

Στη συνέχεια, πρέπει να επαληθεύσετε την εγκατάσταση χρησιμοποιώντας την εντολή:

root@kali:~# grep VERSION /etc/os-release

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS