ΑρχικήinetZuckerberg: Καλεσμένος σε δείπνο του Trump στο Λευκό Οίκο

Zuckerberg: Καλεσμένος σε δείπνο του Trump στο Λευκό Οίκο

To NB News την Τετάρτη δημοσίευσε ότι τον περασμένο Οκτώβρη ο πρόεδρος Donald Trump φιλοξένησε στο Λευκό Οίκο τον CEO του Facebook Mark Zuckerberg και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Peter Thiel.

Zuckerberg

Η συνάντηση έλαβε χώρα κατά την τελευταία επίσκεψη του Zuckerberg στην Ουάσινγκτον, όπου κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου για το νέο cryptocurrency Libra του Facebook. Ο Zuckerberg έδωσε επίσης μια ομιλία στο Georgetown University την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέροντας τη δέσμευση της εταιρείας για την ελευθερία του λόγου και την αντίσταση της στην έκκληση προς την εταιρεία να σπάσει την παραπληροφόρηση των πολιτικών διαφημίσεων.

Όπως είναι φυσικό για έναν διευθύνοντα σύμβουλο μιας μεγάλης αμερικανικής εταιρείας, ο Mark αποδέχτηκε την πρόσκληση για δείπνο με τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία στο Λευκό Οίκο.

Μια πηγή είπε στο NBC News ότι ο Thiel ήταν επίσης παρών. Δεν είναι σαφές όμως γιατί η συνάντηση δε δημοσιοποιήθηκε ή τι συζητήθηκε.

Zuckerberg

Το δείπνο ήταν η δεύτερη συνάντηση μεταξύ του Zuckerberg και του Trump μέσα σε ένα μήνα. Ο Zuckerberg συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του το Σεπτέμβριο.

Ο επικεφαλής του Facebook δεν είναι το μοναδικό υψηλόβαθμο στέλεχος τεχνολογίας που συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρόεδρο. Την Τετάρτη, ο Trump και ο CEO της Apple, Tim Cook, πραγματοποίησαν μία περιοδεία σε ένα εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων Apple στο Austin.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS