ΑρχικήHow ToΕπτά apps για Mac που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητά σας

Επτά apps για Mac που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητά σας

Έχετε ακούσει ποτέ αυτό που λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν ή με ένα πολύ μικρό κόστος; Αυτό ισχύει κάποιες φορές και για μερικές εφαρμογές. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε επτά εφαρμογές για Mac που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί με ελάχιστο κόστος.

Clipsy ClipBoard Manager

Το Clipsy σας βοηθάει να αποφύγετε τη διαδικασία του να μεταπηδάτε από παράθυρο σε παράθυρο για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε πληροφορίες. Αποθηκεύει όλα όσα έχετε αντιγράψει στο παρελθόν, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα κείμενο, μία εικόνα, ένα έγγραφο ή ένα σύνδεσμο που χρειάζεστε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους συγγραφείς, τους σχεδιαστές, τους κωδικοποιητές και οποιονδήποτε άλλο που ξοδεύει όλο το χρόνο της δουλειάς του σε έναν υπολογιστή.

WiFi Signal Strength Status

Το WiFi Signal Strength Status παρακολουθεί την ισχύ του σήματος WiFi σε πραγματικό χρόνο και σας συνδέει αυτόματα με τα ισχυρότερα διαθέσιμα. Θα μπορείτε να δείτε την ισχύ, τη διεύθυνση IP, την ταχύτητα του συνδεδεμένου δικτύου και οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, για να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε με ασφάλεια.

mac

Cover Desk

Το Cover Desk συνδυάζει τέσσερα βοηθητικά προγράμματα σε ένα: Hide Desktop, Window Focus, Window Tint, και Display Mode. Λειτουργούν όλα μαζί για να σας βοηθήσουν να εστιάσετε περισσότερο στο έργο που έχετε, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα μάτια σας μέσω της βελτιστοποίησης της θερμοκρασίας χρώματος και της εστίασης.

Mission Control Plus

Ιδιαίτερα χρήσιμο app για Mac με μία μικρότερη οθόνη είναι το Mission Control το οποίο προσφέρει μια πανοραμική όψη από όλα τα παράθυρα που έχετε ανοιχτά. Σας βοηθάει να κάνετε πιο εύκολα εναλλαγή μεταξύ παραθύρων και declutter το χώρο εργασίας σας.

mac

AirRadar 5

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία GPS, η AirRadar σαρώνει και τοποθετεί όλα τα δωρεάν δίκτυα WiFi σε ένα χάρτη. Αυτό διευκολύνει την εύρεση ενός δικτύου ενώ βρίσκεστε σε μια άγνωστη περιοχή ή όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Συνδέεται αυτόματα στο καλύτερο δίκτυο και σας προσφέρει απίστευτα λεπτομερείς πληροφορίες.

Data Guardian 5

Αντί να γράφετε κωδικούς πρόσβασης τυχαία σε χαρτάκια γύρω σας, κρατήστε κωδικούς σας και άλλες πληροφορίες ασφαλείας με το Data Guardian 5. Η κρυπτογράφηση Blowfish συγχρονίζεται με το keychain του Mac OS X για την επικόλληση των κωδικών πρόσβασης όταν τους χρειάζεστε.

mac

Workspaces

Το workspaces είναι σαν ένας προσωπικός βοηθός που σας επιτρέπει να φορτώσετε αρχεία, φακέλους, εφαρμογές, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα με ένα μόνο κλικ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS