ΑρχικήsecurityΠακιστανοί hacker χάκαραν το website του κόμματος BJP στο Delhi

Πακιστανοί hacker χάκαραν το website του κόμματος BJP στο Delhi

Το website του κόμματος BJP (Bharatiya Janata Party) στο Delhi χακαρίστηκε το Σάββατο από Πακιστανούς hacker που εισέβαλαν στην σελίδα και δημοσίευσαν ιβρυστικά post εναντίον του Πρωθυπουργού Narendra Modi.

Μια ομάδα hacker που ονομάζεται _Muhammad Bilal TeAM [PCE] ισχυρίστηκε ότι έχει χακάρει την ιστοσελίδα με ένα μήνυμα όπως “Ghar main ghuss kar marain gy (θα νικήσει μετά την είσοδό του στο σπίτι) και” μπορώ να πω πολλά ψέματα, μπορώ επίσης να πάρω ‘Vir Chakra’ όπως ο Abhinandan “με ένα email ID – catch.if.you.can@hotmail.com.

Ο hacker, επίσης, δημοσίευσε μια φανερώς επεξεργασμένη με photoshop εικόνα με τον Διοικητή των Πτέρυγας Abhinandan Varthaman και με κάποιο αστυνομικό, με μια λεζάντα λέγοντας ότι «27 Φεβ yad hai na» (θυμάστε τις 27 Φεβρουαρίου;).

Ο hacker έγραψε ένα άλλο μήνυμα, το οποίο έλεγε: “filmain banao larna tumhary bus ki bat nahi # 27Feb2019 (κάνει ταινίες, δεν μπορείτε να πολεμήσετε)”.

Η αναφορά στις 27 Φεβρουαρίου αφορά την κατάρρευση ενός μαχητικού αεροσκάφους MiG από τις δυνάμεις του Πακιστάν, ενώ οι αεριωθούμενες αεροπορικές δυνάμεις της Ινδίας εκδίωκαν τα πακιστανικά αεροσκάφη μαχητών όταν προσπαθούσαν να παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Ινδίας.

Ο Abhinandan, που πετούσε το MiG Bison, κατέρριψε πακιστανικό F-16 στην αερομαχία, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διέσχισε το πακιστανικό έδαφος όπου καταστράφηκε το μαχητικό του αεροσκάφος και βρέθηκε υπό κράτηση για να απελευθερωθεί δύο ημέρες αργότερα. Ο Abhinandan πήρε το βραβείο χριστιανισμού Vir Chakra τον Αύγουστο του 2019.

Όταν το website ήταν χακαρισμένο, το delhi.bjp.org έκανε redirect αυτόματα στον κεντρικό ιστότοπό του bjp.org.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο ιστότοπος του κόμματος BJP στο Delhi χακαρίστηκε και φωτογραφίες από πιάτα βοδινού αναρτήθηκαν στο website.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS