ΑρχικήReviewsShared hosting: Τι είναι και πώς μπορεί να σε βοηθήσει

Shared hosting: Τι είναι και πώς μπορεί να σε βοηθήσει

Στο digital κόσμο που ζούμε πλέον οι χρήστες του Internet αυξάνονται καθημερινά, για αυτό και χρειάζονται web space για το software, το website και τα apps τους.

Οι εταιρίες web hosting παρέχουν web space σε websites ή applications μέσω των υπολογιστών τους ή των servers τους.

shared hosting

Το shared hosting είναι μία από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες hosting. Τι είναι όμως αυτό;

Το shared hosting είναι ένας τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων στον οποίο ένας web server μοιράζεται το χώρο του με πολλά websites ή apps.

Κάποια πλεονεκτήματα του web hosting είναι καταρχάς το χαμηλό κόστος. Η βασική τιμή ξεκινά από $30/έτος. Αλλά μελλοντικά θα μπορείτε να πληρώνετε από $100/έτος. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε πολλά websites σε έναν μόνο λογαριασμό. Είναι εύκολο και ευέλικτο: Οι αρχάριοι μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν με ένα shared hosting plan και να αναβαθμίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα όταν το website μεγαλώσει. Επιπλέον, είναι εύκολο να εγκατασταθεί ή να απεγκατασταθεί, επειδή οι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν στον πίνακα ελέγχου τη διαχείριση του website σας. Μπορείτε λοιπόν, να κάνετε εύκολα αλλαγές σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

shared hosting

Αν είστε αρχάριος ή νέος, τότε σίγουρα πρέπει να ακολουθήσετε το web hosting. Οι περισσότερες hosting companies παρέχουν πολύ καλό bandwidth, αποθηκευτικό χώρο και SSL certificates.

Ακόμα πολλοί ιδιοκτήτες επιχείρησης προτιμούν αυτή τη φιλοξενία για το website τους επειδή ένα μικρό website έχει πολύ χαμηλό traffic. Έτσι είναι καλό για εκείνους που η ιστοσελίδα τους έχει λιγότερη κίνηση.

Επίσης, οι bloggers χρειάζονται ένα γρήγορο και ασφαλές web hosting. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το content management system (CMS) για το χτίσιμο της ιστοσελίδας τους όπως WordPress, Joomla κλπ. Το WordPress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για bloggers και οι περισσότεροι χρήστες του WordPress αγαπούν το web hosting.

shared hosting

Οι web development companies τέλος, χρειάζονται web hosting για χτίσιμο ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες τους.

Πρέπει όμως να έχετε στο μυαλό σας ότι οι hackers αναζητούν πάντα ένα παραθυράκι για να εισβάλλουν στην περιοχή σας, σε αυτή την περίπτωση θέλετε επιπλέον ασφάλεια στο website σας, για αυτό πολλές εταιρείες σας δίνουν ένα πιστοποιητικό SSL για να είναι ασφαλές το website σας.

Τέλος, το shared hosting συνιστάται για εκείνα τα websites που έχουν λιγότερη ή μέτρια κίνηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS