ΑρχικήReviewsTonido: ιδιωτικός cloud server στον υπολογιστή σας

Tonido: ιδιωτικός cloud server στον υπολογιστή σας

Ο Tonido Server σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία στον υπολογιστή σας από ένα πρόγραμμα περιήγησης, μέσω smartphone, tablet ή ακόμα και από συσκευές με δυνατότητα DLNA.

Οι ρυθμίσεις είναι παιχνίδι. Ξεκινήστε το δικό σας προσωπικό σύννεφο μέσα σε λίγα λεπτά. Απλά εγκαταστήστε το λογισμικό Tonido Server και ο υπολογιστής σας μετατρέπεται σε ιδιωτικό Cloud server.

Αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε. Μοιραστείτε μεγάλα αρχεία και φακέλους με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Tonido

Δημιουργήστε δημόσια links, ώστε να μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ή να δημιουργήστε ένα ασφαλές ιδιωτικό κοινόχρηστο Cloud, το οποίο μοιράζεστε μόνο με ορισμένα άτομα. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και συγχρονίστε όσους φακέλους θέλετε.
Απολαύστε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο από οπουδήποτε και από όποια συσκευή επιθυμείτε. Δεν θα σας απασχολεί πλέον η χωρητικότητα του τηλεφώνου σας ή του tablet σας.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, Linux, Mac ή  iPhone, iPad, Android, Windows Phone. και Raspberry Pi.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία, που διαθέτει και μενού στα ελληνικά. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε για να μπορείτε να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από μακριά μέσω του browser, το μηχάνημα που έχει τον ρόλο του server θα πρέπει να παραμένει ανοιχτό. 

Μπορείτε να σταματήσετε την λειτουργία του ιδιωτικού σας Cloud απενεργοποιώντας το Tonido Network από το task bar. Η διεύθυνση για να συνδεθείτε είναι τόσο απλή, όσο την ορίσετε.

Για παράδειγμα http://secnews.tonidoID.com.

Η εφαρμογή είναι ιδανική σαν προσωπικός διακομιστής Cloud. Τα αρχεία σας βρίσκονται στον υπολογιστή σας και όχι σε κάποιον τρίτο διακομιστή.

Κατεβάστε την εφαρμογή στην πλατφόρμα που σας ενδιαφέρει:

Tonido for Windows

Release Notes →

Free Download

Tonido for Windows USB Portable Edition

Release Notes →

Free Download

Tonido for Mac

Release Notes →

Free Download

Tonido for Raspberry Pi

Tonido for Linux (64 bit)

Ubuntu/Xubuntu/Kubuntu 12.04 or later running on Intel x86 64-bit.

Tonido for Linux (32 bit)

Ubuntu/Xubuntu/Kubuntu 8.04 or later running on Intel x86.

Install Information →

Tonido Docker ImageDebian Jessie.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS