ΑρχικήUpdatesRed Hat Enterprise Linux 8.1 με live kernel patching

Red Hat Enterprise Linux 8.1 με live kernel patching

Red Hat Enterprise Linux 8.1: Έξι μήνες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης του κορυφαίου λειτουργικού συστήματος της Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 8, κυκλοφόρησε η πρώτη minor έκδοση RHEL 8.1. Η ενημερωμένη έκδοση προσφέρει φέρνει βελτιώσεις στη διαχείριση, την ασφάλεια και την απόδοση του υβριδικού cloud.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Red Hat Enterprise Linux 8.1 υποστηρίζει πλήρως το live kernel patching. Έτσι θα μπορείτε να ενημερώσετε τον πυρήνα του Linux για Critical ή για Important Common Vulnerabilities and Exposures (CVEs) χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση του συστήματος. Έτσι το σύστημά σας θα είναι σε λειτουργία ακόμα κι αν έχουν επιδιορθωθεί σοβαρά κενά ασφαλείας στον κώδικα του kernel.

Με τη συνδρομή σας στην RH, θα έχετε πρόσβαση και στα στοιχεία της εταιρείας για το σύστημά σας. Πρόκειται για μια δυναμική αναφορά αναλυτικών στοιχείων που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα ρύθμισης παραμέτρων και άλλα θέματα του συστήματός σας πριν παρουσιάσουν σοβαρά προβλήματα.

Το νέο RHEL περιλαμβάνει επίσης νέα προφίλ SELinux που αφορούν τα containers. Το SELinux είναι γνωστό ότι είναι πολύ δύσκολο να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί. Με τις προσαρμοσμένες πολιτικές ασφάλειας θα είναι πολύ πιο εύκολο να ασφαλίσετε τα containers και τις εφαρμογές σας.

Ως συνήθως, το τελευταίο RHEL περιλαμβάνει τις τελευταίες σταθερές εκδόσεις των developer tools.
Να αναφέρουμε ότι το Red Hat Enterprise Linux 8.1 είναι η πρώτη έκδοση στο νέο σχέδιο της Red Hat να διαθέτει μικρές κυκλοφορίες κάθε έξι μήνες.
Το νέο RHEL είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της Red Hat μέσω του Red Hat Customer Portal. Τα μέλη του προγράμματος Red Hat Developer μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το τελευταίο RHEL για ένα έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS