ΑρχικήinetΓιατί η AT&T δεν μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα στον τηλεφωνητή της;

Γιατί η AT&T δεν μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα στον τηλεφωνητή της;

AT&T

Σύμφωνα με ένα ειδησεογραφικό site, μερικοί πελάτες της AT&T δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες τηλεφωνητή τους από τις αρχές Οκτωβρίου, αν και μπορούν ακόμα να αφήνουν ηχογραφημένα μηνύματα.

Ένας εκπρόσωπος της AT&T δήλωσε τα ακόλουθα στο ABC11: “Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να δυσκολεύονται να ανακτήσουν τον τηλεφωνητή τους λόγω προβλήματος στο server του προμηθευτή. Είμαστε σε επαφή με τον προμηθευτή, καθώς εργάζεται για να το διορθώσει και ζητάμε  συγγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτό.”

Το ABC11 έλαβε πολλά μηνύματα από απογοητευμένους πελάτες της AT&T.

“Μου είπαν πολλές φορές ότι το πρόβλημα θα διορθωνόταν την ίδια μέρα. Σήμερα μου είπαν ότι δεν υπάρχει εκτιμώμενη ημερομηνία επισκευής. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι ψυχολόγος και άνθρωποι που έχουν προβλήματα ψυχικής υγείας με καλούν”, είπε ένας από τους πελάτες της AT&T. “Παίρνουν το μήνυμά μου και μου αφήνουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα στον τηλεφωνητή. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό”.

“Ο τηλεφωνητής είναι μια κρίσιμη λειτουργία στις συσκευές των περισσότερων ανθρώπων. Το να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για εβδομάδες είναι απαράδεκτο», είπε ένας άλλος. “Αν δεν διορθώσουν αυτό το ζήτημα, θα χάσουν πολλούς πελάτες. Καλώ καθημερινά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.”

Μετά από επικοινωνία με την Τεχνική Υποστήριξη της εταιρείας στις 20 Οκτωβρίου, φαίνεται ότι η τεχνολογία υποστήριξης αρχικά δεν είχε επίγνωση του προβλήματος και σε δεύτερη φάση ανέφερε ότι το πρόβλημα επηρεάζει τις περιοχές Αλαμπάμα, Λουιζιάνα, Αρκάνσας, Μέριλαντ, Φλόριντα, Μισισιπή, Γεωργία, Κεντάκι, Βόρεια Καρολίνα και Τενεσί . Ωστόσο, η Καλιφόρνια και ενδεχομένως και άλλες πολιτείες φαίνεται ότι επηρεάζονται επίσης.

Καθώς η AT&T δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα, ούτε καν στους δικούς της πελάτες που επηρεάζονται, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσοι έχουν επηρεαστεί πραγματικά. Δεν αποστέλλονται επίσημες ανακοινώσεις στους πελάτες, ούτε ενημερώνονται για την πρόοδο της επίλυσης του προβλήματος. Στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η εταιρεία ίσως δε μιλάει πολύ για το πρόβλημα επειδή μπορεί να οφείλεται σε κάποια επίθεση από hacker.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS