ΑρχικήinetMicrosoft τι μπορεί να πει μια μόνο φωτογραφία για το σύστημα

Microsoft τι μπορεί να πει μια μόνο φωτογραφία για το σύστημα

Η μετάβαση της Microsoft σε ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα δημιούργησε επιπρόσθετες προκλήσεις για την εταιρεία, καθώς τα Windows 10 συνδέουν δύο διαφορετικά συστήματα που θα πρέπει να λειτουργούν ομαλά μεταξύ τους.

Μιλάμε για το κλασικό Win32 interface και το βελτιστοποιημένο touch με το Fluent Design.

Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθειας διασύνδεσης, η Microsoft φέρεται να χάθηκε κάπου και το αποτέλεσμα είναι αυτό βλέπουμε στα Windows 10 αυτή τη στιγμή.microsoft

Την παραπάνω εικόνα αξίζει να την προσέξετε. Προσέξτε τις μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν την συνοχή του νέου UI των Windows 10. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη στα Windows 10 χρησιμοποιεί οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι, οι οποίες εφαρμόζονται σε διαφορετικά μέρη του λειτουργικού συστήματος.

Ο χρήστης bluejeans7 από το reddit που δημιούργησε τη φωτογραφία αναφέρει ότι την έφτιαξε με το κλασικό Microsoft Paint επειδή το Paint 3D είναι πολύ πιο περίπλοκο. Το Paint 3D είναι μέρος της προώθησης της Microsoft στις σύγχρονες εφαρμογές.

Χωρίς αμφιβολία, η Microsoft γνωρίζει πολύ καλά αυτό το χάος και αν το έχει ξεχάσει υπάρχουν και φωτογραφίες σαν την παραπάνω που γίνονται άμεσα viral και της το υπενθυμίζουν . Θα είναι ενδιαφέρουν να δούμε πως θα διαμορφωθεί αύριο μεθαύριο το UI των Windows 10, αλλά προς το παρόν η Microsoft θα πρέπει να επικεντρωθεί στην επιδιόρθωση των σφαλμάτων του λειτουργικού.

__________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS