ΑρχικήinetWindows 10 successfully updated: Ιστορικό επιτυχιών

Windows 10 successfully updated: Ιστορικό επιτυχιών

“Τα Windows 10 ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αναβάθμιση σε Windows 10 October 2018 Update Version 1809. Όλα τα προσωπικά σας αρχεία έχουν διαγραφεί.”

Θα μπορούσε να αναφέρει η οθόνη εγκατάστασης του νέου Windows 10. Η νέα ενημέρωση της Microsoft για άγνωστους λόγους προς το παρόν διαγράφει προσωπικά δεδομένα από τον φάκελο Documents ή στα ελληνικά Έγγραφα.Windows 10

Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να πάρει πίσω την ενημέρωση, με την Dona Sarkar να αναφέρει ότι σε περίπτωση διαγραφής καλέστε την υποστήριξη, και φέρει τον υπολογιστή σας σε “καλό στάδιο.”

https://twitter.com/donasarkar/status/1048612272287834112

Αλήθεια πόσο επαγγελματική είναι η παραπάνω απάντηση και γιατί η κυρία Sarkar χρησιμοποιεί στην αρχή του tweet το tag #WindowsInsiders, αφού η ενημέρωση κυκλοφορούσε επίσημα για όλους;

Να αναφέρουμε ότι η ενημέρωση δεν παρουσίασε προβλήματα σε όλους. Όμως τι θα λέγατε αν εξαφανιζόταν από τον υπολογιστή σας ένα αρχείο που μαζεύετε χρόνια;

“I have just updated my windows using the October update (10, version 1809). It deleted all my files of 23 years in amount of 220GB. This is unbelievable,” αναφέρει ο Robert Ziko, ένας χρήστης με Windows 10 στα support forums της Microsoft.
Φαντάζομαι ότι όσοι έχουν βιώσει τέτοιου είδους ζημιές δεν θα τους καλύπτει η απάντηση της κας Sarkar, γιατί πολύ απλά θέλουν τα αρχεία τους και όχι τον υπολογιστή τους σε ένα καλό στάδιο.

Όπως και να ‘χει η Microsoft πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, και όταν αναφέρω θέμα δεν εννοώ μια ενημέρωση που διορθώνει το παραπάνω πρόβλημα. Το θέμα φαίνεται να είναι στο πως έχει στηθεί η δομή της ανάπτυξης και των δοκιμών.

Σε προηγούμενη δημοσίευση αναφέραμε ότι αν και είχε αναφερθεί στην Microsoft η διαγραφή αρχείων, η εταιρεία φάνηκε να το προσπέρασε, αγνοώντας την σημαντικότητα του θέματος.

Οι δοκιμές της εταιρείας φαίνεται να υστερούν και να μην φτάνουν την ταχύτητα της ανάπτυξης, ή ακόμα κι αν συμβαδίζουν δεν δίνεται η πρέπουσα σημασία σε όλα όσα αναφέρονται.

Θυμηθείτε λίγο όλες τις προηγούμενες εκδόσεις:

1507, 1511 (November Update), 1607 (Anniversary Update), 1703 (Creators Update), 1709 (Fall Creators Update), 1803 (April 2018 Update):

Windows 10 November Update

Windows 10 Anniversary Update

Windows 10 April 2018 Update

Παρόλα αυτά τα Windοws 10 υπάρχουν σε σχεδόν 700 εκατομμύρια ενεργές συσκευές, ενώ η κα Sarkar βλέπει το θέμα χαλαρά.

 

___________________

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS