ΑρχικήinetSpecuCheck Έλεγχος Specter και Meltdown στα Windows

SpecuCheck Έλεγχος Specter και Meltdown στα Windows

Το SpecuCheck είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για συσκευές Microsoft Windows που θα σας δείξει την κατάσταση του Specter και Meltdown στα Windows που χρησιμοποιείτε.SpecuCheck

Η εφαρμογή θα σας εμφανίσει την κατάσταση επιδιορθώσεων software και hardware για τις ευπάθειες CVE-2017-5754 (Meltdown), CVE-2017-5715 (Specter v2), CVE-2018-3260 (Foreshadow) και CVE-2018-3639 .(Specter v4)

Το SρecuCheck είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών, αρκετά εύκολο να χρησιμοποιηθεί, και δεν απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τρέξετε το specucheck.exe από τη γραμμή εντολών, κάτι που σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Η εφαρμογή δεν θα σας δώσει πληροφορίες ή οδηγίες για επιδιορθώσεις του συστήματός σας, αλλά θα σας ενημερώσει αν ο υπολογιστής σας κινδυνεύει.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Για να τρέξετε το SpecuCheck  από το command-line τοποθετήστε στο .exe στον C:\. Κάντε αναζήτηση για τον όρο cmd και ανοίξτε το αρχείο. Μετά πληκτρολογήστε την παρακάτω εντολή και θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα.

c:\SpecuCheck.exe

_____________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS