ΑρχικήHow ToFacebook κατεβάστε το βίντεο που σας ενδιαφέρει

Facebook κατεβάστε το βίντεο που σας ενδιαφέρει

Η κοινή χρήση βίντεο στο Facebook, και σε πολλές άλλες υπηρεσίες επιτρέπει την παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο αλλά όχι και την λήψη στον υπολογιστή σας.
Ναι υπάρχουν υπηρεσίες που “επιτρέπουν” την λήψη με κάποιο download manager, όμως για τα βίντεο του Facebook οι διαχειριστές λήψεων δεν φαίνεται να λειτουργούν.Facebook
Λόγω του ιδιωτικού απορρήτου του Facebook, ένα κανονικό λογισμικό λήψης δεν είναι σε θέση να κατεβάσει κάποιο βίντεο από το Facebook. Παρακάτω θα δούμε μια λύση για αυτό το πρόβλημα. Θέλετε να να κατεβάσετε βίντεο από το Facebook εύκολα; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.
Αρχικά ανοίξτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε στο Facebook. Στη συνέχεια, πρέπει να αντιγράψετε το URL του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων του browser σας.
Υπάρχουν δύο διαφορετικές online υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν. Η downvids.com ή η σελίδα en.savefrom.net. Η δεύτερη χρειάζεται την εγκατάσταση μιας επέκτασης στον browser σας.
Παρακάτω θα δούμε τα βήματα που χρειάζεται νε κάνετε στην σελίδα downvids.com. Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια για το savefrom.net αλλά όπως προαναφέραμε χρειάζεται μια επιπλέον επέκταση.
Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πλαίσιο της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί Download.
Εάν θέλετε να κατεβάσετε το βίντεο σε ποιότητα HD, απλά κάντε check στο πλαίσιο πριν πατήσετε το download.
Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το κουμπί Λήψη αυτού του βίντεο. Κάντε δεξί κλικ στο κουμπί και αποθηκεύστε το βίντεο στον υπολογιστή σας.

__________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS