ΑρχικήHow ToDiffnow : Συγκρίνετε online και δωρεάν δύο αρχεία

Diffnow : Συγκρίνετε online και δωρεάν δύο αρχεία

Η ιστοσελίδα Diffnow προσφέρει δωρεάν και online, την σύγκριση μεταξύ δύο αρχείων, κειμένων ή urls.
Diffnow
Φανταστείτε να έχετε δύο μεγάλα αρχεία που θέλετε να συγκρίνετε. Μπορεί να είναι για παράδειγμα κατάλογοι μελών από ένα σύλλογο από δύο διαφορετικές χρονιές ή δύο εκδόσεις ενός εγγράφου κειμένου. Και θέλετε να βρείτε τις διαφορές εύκολα και γρήγορα και φυσικά δωρεάν.
Εάν τα αρχεία είναι μικρά, ίσως είναι αρκετά απλό να το κάνετε με το χέρι, αλλά όταν είναι μεγάλα η εργασία φαίνεται μάλλον τρομακτική. Υπάρχουν ένα σωρό εργαλεία σύγκρισης αρχείων στον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για σας. Συνήθως ονομάζονται προγράμματα “diff” και ενσωματώνονται πραγματικά στα Windows και στο Mac OS. Σε ένα Mac το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα παράθυρο τερματικού και να πληκτρολογήσετε: diff αρχείο-1 αρχείο-2 (όπου το αρχείο-1 και το αρχείο-2 είναι τα αρχεία που θέλετε να συγκρίνετε).
Σε έναν Windows υπολογιστή πρέπει να ανοίξετε ένα παράθυρο εντολών και να κάνετε το ίδιο, αλλά αντικαταστήστε την εντολή diff με την εντολή FC (το οποίο σημαίνει File Compare – Συγκρίνετε το αρχείο) : fc αρχείο-1 αρχείο-2

Πριν ενθουσιαστείτε, πρέπει να σας πούμε ότι τα αποτελέσματα από αυτά τα ενσωματωμένα εργαλεία γραμμής εντολών, δεν είναι εύκολο να διαβαστούν.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία σύκρισης διαθέσιμα στο διαδίκτυο, τα οποία είναι επίσης δωρεάν και εύκολα στη χρήση, και παράγουν αποτελέσματα που είναι πολύ πιο κατανοητά.
Ένα από αυτά είναι και το DiffNow που μπορεί να συγκρίνει όχι μόνο τα έγγραφα του Office (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx) αλλά και PDF, HTML, απλό κείμενο και πολλές άλλες μορφές αρχείων.
Η χρήση είναι απλή. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.diffnow.com/ και αντιγράψτε και επικολλήστε ή ανεβάστε τα δύο αρχεία που θέλετε να συγκρίνετε. Πατήστε το κουμπί “Compare” (Σύγκριση) και θα δείτε μια οθόνη με δύο παράθυρα, με τα περιεχόμενα κάθε αρχείου να εμφανίζονται σε κάθε παράθυρο, και με διαφορές διπλής κατεύθυνσης που επισημαίνονται με χρώμα. Τα αποτελέσματα μπορούν αν θέλετε να ληφθούν.
Η υπηρεσία είναι δωρεάν για μέχρι πέντε συγκρίσεις ημερησίως και για αρχεία μέχρι δύο megabyte. Περισσότερες συγκρίσεις ή / και μεγαλύτερα μεγέθη αρχείων μπορούν να αντιμετωπιστούν με την εγγραφή ή / και την εγγραφή στην πληρωμένη υπηρεσία τους.
Η ιστοσελίδα αυτή είναι κάτι που μπορεί να χρειαστείτε μόνο περιστασιακά, και πρόκειται για μια άλλη δωρεάν υπηρεσία, διαθέσιμη στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ή να εγκαταστήσετε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για να κάνετε τη δουλειά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS