ΑρχικήinetΗ δωρεάν έκδοση του Microsoft Teams είναι πλέον διαθέσιμη

Η δωρεάν έκδοση του Microsoft Teams είναι πλέον διαθέσιμη

Η υπηρεσία Microsoft Teams, η οποία είναι μία πλατφόρμα επικοινωνίας και ταυτόχρονης συνεργασίας με το Office 365, βγήκε και σε δωρεάν έκδοση και είναι πλέον προσιτή στην Ελληνική επικράτεια.
Teams
Η υπηρεσία Microsoft Teams είναι στη ουσία ένας ανταγωνιστής του Slack, που όμως λειτουργεί και συνεργάζεται άψογα μέσω του συνδρομητικού Office 365. Η δωρεάν έκδοση της Microsoft Teams περιορίζεται σε έως και 300 χρήστες και είναι μια πολύ χρήσιμη λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ομάδες εργασίας (φοιτητών, συλλόγων κλπ).
Η Microsoft υπερηφανεύεται ότι περισσότερες από 200.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την εφαρμογή Teams σε 181 αγορές και διακηρύσσουν ότι σύντομα θα αντικαταστήσει το Skype για Επιχειρήσεις, ως κόμβος συνεργασίας για το Office 365.
Στο Teams και συγκεκριμένα στην δωρεάν έκδοσή του, μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστα μηνύματα συνομιλίας (ακριβώς όπως η έκδοση premium), και επιπλέον έχετε και ενσωματωμένες κλήσεις ήχου και βίντεο.
Ο κατάλογος των λειτουργιών που σας παρέχει η δωρεά έκδοση είναι:
10 GB αποθήκευσης αρχείων όλης της ομάδας και επιπλέον 2 GB ανά άτομο για προσωπική αποθήκευση.
Ολοκληρωμένη δημιουργία περιεχομένου, σε πραγματικό χρόνο, με τις εφαρμογές του Office Online, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint και OneNote.
Απεριόριστες διεργασίες με 140+ ενσωματωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των Adobe, Evernote και Trello).
Δυνατότητα επικοινωνίας και συνεργασίας με οποιονδήποτε, μέσα ή έξω από τον οργανισμό σας, υποστηριζόμενη από την παγκόσμια υποδομή της Microsoft.
Μπορείτε να δοκιμάσετε την δωρεάν έκδοση του Microsoft Teams από εδώ. Φυσικά απαιτείται να κάνετε εγγραφή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS