ΑρχικήHow ToChrome δημιουργία κωδικών με το ενσωματωμένο Password generation

Chrome δημιουργία κωδικών με το ενσωματωμένο Password generation

O Google Chrome μπορεί να δημιουργήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε που να ψάξετε. Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πειραματικό χαρακτηριστικό στον browser της Google.Chrome
Η λειτουργία δημιουργεί ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και τις αποθηκεύει στο λογαριασμό σας στην Google μέσω του Google Smart Lock.
Ας δούμε πως μπορείτε να το προσθέσετε στον Chrome:
Bεβαιωθείτε ότι o Chrome που χρησιμοποιείτε είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε chrome://flags στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Enter. Το εσωτερικό URL θα σας εμφανίσει πάρα πολλές κρυφές επιλογές. Στο πλαίσιο αναζήτηση πληκτρολογήστε “password” και θα δείτε το Password generation πρώτο στη λίστα.
Επιλέξτε “Ενεργοποιημένο” και κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.
Τώρα προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, κάντε δεξί κλικ στο πεδίο κωδικού πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία κωδικού πρόσβασης”.
Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο να σας εμφανίζει ένα ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Το παράθυρο σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τον κωδικό στο Google Smart Lock.
Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα πειραματικό χαρακτηριστικό, οπότε είναι πιθανό να εμφανίσει κάποιο bug, ή μπορεί κάποια στιγμή να το αποσύρει η Google.
_____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS