ΑρχικήinetIBM Deep Learning as a Service: εκπαιδεύστε το AI σας

IBM Deep Learning as a Service: εκπαιδεύστε το AI σας

Η IBM ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του νέου προγράμματος Deep Learning as a Service (DLaaS) για προγραμματιστές του AI.
Με το Deep Learning as a Service (DLaaS), οι προγραμματιστές θα μπορούν να εκπαιδεύσουν νευρωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας δημοφιλή frameworks όπως το TensorFlow, το PyTorch και το Caffe χωρίς να αγοράζουν και να διατηρούν δαπανηρό υλικό.
Η υπηρεσία επιτρέπει στους επιστήμονες δεδομένων να εκπαιδεύουν τα μοντέλα τους, χρησιμοποιώντας μόνο τους πόρους που χρειάζονται, πληρώνοντας μόνο για τη διάρκεια χρήσης της GPU.Deep Learning
Κάθε μονάδα επεξεργασίας δεδομένων στο cloud έχει δημιουργηθεί για εύκολη χρήση και είναι έτοιμη για τον προγραμματισμό δικτύων βαθιάς μάθησης χωρίς την ανάγκη διαχείρισης των υποδομών από τους χρήστες. Σύμφωνα με το white paper που δημοσιεύτηκε από τους ερευνητές της IBM:

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα σύνολο υποστηριζόμενων frameworks βαθιάς μάθησης, ένα μοντέλο νευρωνικού δικτύου, δεδομένα κατάρτισης και περιορισμούς κόστους. Στη συνέχεια η υπηρεσία θα φροντίζει για τα υπόλοιπα, παρέχοντάς τους μια διαδραστική, επαναληπτική εμπειρία κατάρτισης του AI.

Για να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες τις υπηρεσίες θα πρέπει απλά να προετοιμάσουν τα δεδομένα τους, να τα ανεβάσουν, για να ξεκινήσουν την εκμάθηση. Στη συνέχεια μπορούν να κατεβάσουν τα αποτελέσματα της εκμάθησης της εφαρμογής τους.
Φαίνεται αρκετά απλό και θα μπορούσε ενδεχομένως να γλυτώσει εβδομάδες προγραμματισμού, σύμφωνα με το TNW.
Η IBM φέρεται να εργάζεται για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία εξάσκησης νευρωνικών δικτύων ή τουλάχιστον για να μειώσει τον χρόνο ανάπτυξης. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας:

Αυτή η βαθιά εκμάθηση σαν υπηρεσία είναι ένα πειραματικό εκπαιδευτικό περιβάλλον κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση προβλημάτων. Ολόκληρος ο κύκλος ζωής της εκπαίδευσης διαχειρίζεται αυτόματα και τα αποτελέσματα μπορούν να προβληθούν σε πραγματικό χρόνο και να επανεξεταστούν αργότερα. Κάθε εκπαιδευτική εκκίνηση αρχίζει αυτόματα, παρακολουθείται και σταματάει μετά την ολοκλήρωσή της, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στους χρήστες καθώς μπορούν να πληρώνουν μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιούν.

Η νέα υπηρεσία Deep Learning as a Service (DLaaS) λειτουργεί με την εξαιρετική πλατφόρμα της Watson. Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάστηκε σε ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα AI στον πλανήτη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το ιστολόγιο της IBM.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS