ΑρχικήinetGmail; To ξέρετε ότι έχετε δύο διαφορετικές διευθύνσεις;

Gmail; To ξέρετε ότι έχετε δύο διαφορετικές διευθύνσεις;

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail προσθέτοντας το σύμβολο συν ή κουκκίδες στο όνομα του χρήστη, αλλά παρακάτω θα δούμε κάτι πιο ενδιαφέρον.
Με την δημιουργία ενός λογαριασμού Gmail, η Google σας διαθέτει δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η μία χρησιμοποιεί το κανονικό domain και είναι η @gmail.com ενώ η δεύτερη διεύθυνση βρίσκεται κάτω από άλλο domain: το @googlemail.com.

Gmail
Αυτό σημαίνει ότι αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Gmail είναι η secnews.gr@gmail.com, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στο secnews.gr@googlemail.com θα τα έχετε και στα εισερχόμενα του secnews.gr@gmail.com.
Δύο στην “τιμή” του ενός.

Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δεύτερη διεύθυνση;

Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα δύο domains, για λιγότερα spam στο inbox του email σας.
Για παράδειγμα, τη διεύθυνση @googlemail.com μπορείτε να δώσετε μόνο στις στενές σας επαφές σας. Το email που χρησιμοποιεί σαν domain το gmail.com μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δημόσια (να το βάλετε στο blog σας, για παράδειγμα).

Στη συνέχεια, μπορείτε να ορίσετε ένα φίλτρο στην υπηρεσία email της Google που θα ανακατευθύνει όλα τα μηνύματα από το @googlemail.com σε έναν ειδικό φάκελο. Έτσι δεν θα χάνετε ποτέ σημαντικά email από τους στενούς σας φίλους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS