ΑρχικήHow TouTorrent Web λήψη και streaming άμεσα από τον browser σας

uTorrent Web λήψη και streaming άμεσα από τον browser σας

Η BitTorrent Inc. κυκλοφόρησε το νέο uTorrent Web, ένα λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν λήψη αλλά και streaming torrents απευθείας από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιούν. Μακροπρόθεσμα, η συγκεκριμένη web έκδοση αναμένεται να ανταγωνιστεί την σημερινή κλασική εφαρμογή.uTorrent Web
Η ομάδα ανάπτυξης της BitTorrent Inc. φέρεται να επέκτεινε το uTorrent δημιουργώντας ένα πολύ φιλόδοξο project: το uTorrent Web.
Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει από τον Chrome ή τον Firefox, με ένα αρκετά απλό τρόπο. Μετά την εγκατάσταση του client, που είναι μόνο για Windows, οι συνδέσεις torrent και magnet ανοίγουν αυτόματα από το uTorrent Web σε ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.
Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τους κανονικούς ιστότοπους torrent για να βρίσκουν torrents ή να χρησιμοποιούν το πλαίσιο αναζήτησης της εφαρμογής, η οποία ανακατευθύνει στην Google.
Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σύγχρονες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο, η web εφαρμογή υποστηρίζει, υπότιτλους, ήχο και βίντεο, με δυνατότητα επιλογής ενός συγκεκριμένου αρχείου, εάν ένα torrent περιέχει περισσότερα από ένα αρχεία πολυμέσων.
Η web εφαρμογή μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη κάθε αρχείου (παιχνίδια, λογισμικό), αλλά προφανώς δεν θα τα μεταδίδει σε streaming.
Η beta έκδοση που κυκλοφορεί διαθέτει πολλές βασικές ρυθμίσεις προτιμήσεων και σας επιτρέπει να αλλάξετε θέση λήψης ή την ταχύτητα λήψης. Πολύ πιθανά θα ακολουθήσουν περισσότερες επιλογές με την κυκλοφορία της final έκδοσης.
Δοκιμάστε τη νέα εφαρμογή

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS