ΑρχικήTop PicksWindows 10 Pro με €9.62 & Office 2016 Pro με €23.84 από...

Windows 10 Pro με €9.62 & Office 2016 Pro με €23.84 από το GoodOffer24

Από τα λειτουργικά συστήματα Windows έως τις Office σουίτες παραγωγικότητας, η Microsoft είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής λογισμικού για PC, δίνοντάς σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τους πόρους για τη καθημερινή ζωή και εργασία σας. Εάν χρειάζεστε τα Windows 10 ή τα Office για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς υπολογιστές σας, το GoodOffer24 μπορεί να είναι η λύση που ψάχνετε!

 Office Windows 10

AUTUMN PROMO: – 25% στα Windows 10, στα Office 2016 και πολλά άλλα!

Όλοι οι προβληματισμοί σχετικά με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε άμεσα το λογισμικό μας. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία σε απόδοση, ασφάλεια και ευελιξία με το καλύτερο λογισμικό της Microsoft – απολαύστε τα super προϊόντα πολύ φθηνότερα στο AUTUMN SALE! του GoodOffer24.

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετό, το GoodOffer24 προσφέρει ένα EXTRA 25% OFF σε όλο το Software – με τον αποκλειστικό κωδικό έκπτωσης “JGAU25”! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εφαρμόσετε πριν από την ολοκλήρωση του ελέγχου και η πτώση τιμών ξεκινά:

AUTUMN PROMO: Βγείτε ακόμα περισσότερο κερδισμένοι με τα Office 2019 (συμπεριλαμβανομένων των πακέτων) – Τώρα έως και 30% OFF!

Αν ψάχνετε μόνο για το τελευταίο λογισμικό της Microsoft, το GoodOffer24 προσφέρει πλέον ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση σε όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνουν τα Office 2019! Απλά χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κωδικό “JGAU30” πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και λάβετε μια άμεση έκπτωση 30% στις ήδη χαμηλές τιμές:

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το GoodOffer24

Το GoodOffer24 είναι μια Online Selling Πλατφόρμα που ξεχωρίζει αμέσως για τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές της τιμές. Με τα χρόνια, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των πελατών μας και των ειδικών σε άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft για Windows 10, Office 2016, Office 2019 και πολλά άλλα προϊόντα – με τις πιο ασυναγώνιστες τιμές και άμεση παράδοση.

Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε την αξιοπιστία του GoodOffer24, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Trustpilot page τους όπου θα βρείτε όλα τα θετικά σχόλια των χρηστών και την υψηλή βαθμολογία, που παρέχονται από χιλιάδες διαφορετικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Windows 10

Εύκολη Αγορά, Εύκολη Πληρωμή!

Οι αγορές στο GoodOffer24 είναι τόσο εύκολες όσο ποτέ άλλοτε! Σύντομα μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα κλειδιά του προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Επιπλέον, εάν χρειάζεστε υποστήριξη ή έχετε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες χρόνο.

Εγγύηση ικανοποίησης πελατών

Το GoodOffer24 εγγυάται ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες και σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος θα διορθωθούν πλήρως χωρίς απώλειες ή επιπλέον έξοδα για εσάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένας πελάτης της πλατφόρμας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την ενεργοποίηση των πακέτων ενώ για οποιαδήποτε ερώτηση είναι πάντα δίπλα σας να σας απαντήσουν.

Πώς μπορώ να πληρώσω?

Εκτός από τις πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ή χρεωστικών καρτών, το PayPal είναι επίσης διαθέσιμο και είναι πάντα η συνιστώμενη μέθοδος μας για ασφαλέστερες ηλεκτρονικές αγορές.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Παραγγείλετε τώρα και προλάβετε αυτές τις απίστευτες προσφορές στα Windows 10, Office 2016, Office 2019 ή ακόμα και στο Office 365 από το GoodOffer24.com! Λάβετε υπόψη ότι πρώτα θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Λογισμικό στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσετε με τα κλειδιά που θα αγοράσετε από το GoodOffer24. Βιαστείτε, γιατί τα αποθέματα λιγοστεύουν!

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια καλύτερη ματιά στην ιστοσελίδα τους ή στείλτε τους ένα γρήγορο e-mail με τις ερωτήσεις σας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους: www.GoodOffer24.com

Ηλεκτρονική διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών: info@goodoffer24.com

 

Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της GoodOffer, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@goodoffer24.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS