ΑρχικήUpdatesΤο Facebook επαναφέρει το χαρακτηριστικό Chat στην κύρια εφαρμογή

Το Facebook επαναφέρει το χαρακτηριστικό Chat στην κύρια εφαρμογή

εφαρμογή

Το Facebook σκέφτεται να ενσωματώσει και πάλι το Messenger στην εφαρμογή Facebook για κινητά, σύμφωνα με μία αναφορά της ερευνήτριας Jane Manchun Wong.

Η πλατφόρμα έχει αναγκάσει τον τελευταίο καιρό τους χρήστες, να κατεβάζουν την εφαρμογή Messenger για να μπορούν να συνομιλούν με τους φίλους τους. Μετά από αυτό, η επιλογή για συνομιλίες με φίλους μέσω του Chat καταργήθηκε τελείως από την εφαρμογή του Facebook.

Η Wong αναφέρει ότι οι “αντιδράσεις” και οι επιλογές κοινής χρήσης φωτογραφιών δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στη συνομιλία. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Το Facebook είναι απίθανο να καταργήσει τις λήψεις του Messenger App σύντομα. Η εταιρεία πρόσθεσε πρόσφατα dark mode στην εφαρμογή messenger στο iOS, για να βελτιώσει την ευχρηστία της τη νύχτα.

Η εφαρμογή Messenger έχει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, δίνοντας στο Facebook αρκετούς λόγους για να τη διατηρήσει.

Αυτό που μπορεί να κάνει το Facebook είναι να προσφέρεται η λειτουργία Chat ως προσθήκη στην εφαρμογή, ενώ παράλληλα να αποσυμπιέζεται από κάποιες από τις διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής Messenger. Αυτό επίσης ταιριάζει απόλυτα με την τρέχουσα πελατοκεντρική πολιτική που το Facebook ακολουθεί τον τελευταίο καιρό.

Αρκετοί άνθρωποι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να εκφράζουν την ιδέα της ρύθμισης του περιεχομένου στις ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων. Αυτή η αντίληψη έρχεται μετά από χρόνια μη ελεγχόμενων ψεύτικων ειδήσεων που διαδίδονται σε αυτές τις πλατφόρμες, και είναι επιζήμιες στον πραγματικό κόσμο.

Ωστόσο πρωτού αυτή η μπόρα ξεσπάσει, το Facebook είναι πολύ πιθανό να προσαρμοστεί. Η πλατφόρμα πήρε πρόσφατα θέση εναντίον του αυξανόμενου εθνικιστικού περιεχομένου στην πλατφόρμα της. Η εταιρεία ανέλυσε ακόμη και τις ομάδες που θα τερματιστούν βάσει αυτού του νέου κανόνα.

Μένει μόνο να δούμε αν όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες θα βγουν αληθινές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS