ΑρχικήReviewsAirPods Pro: Τα νέα ακουστικά της Apple κυκλοφορούν τον Οκτώβριο

AirPods Pro: Τα νέα ακουστικά της Apple κυκλοφορούν τον Οκτώβριο

Τα νεά μη θορυβώδη AirPods Pro της Apple θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, με ένα καινούριο “Pro” χαρακτηριστικό και θα κοστίζουν περίπου 260 δολάρια.

Σύμφωνα με την China Economic Daily, τα AirPods τρίτης γενιάς της Apple θα έχουν ένα νέο σχεδιασμό ώστε να υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό “ακύρωσης θορύβου” καθώς και να ενισχύσουν την εμπειρία ακρόασης. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το νέο χαρακτηριστικό των AirPods θα τα διαφοροποιήσει σε σχέση με τα προηγούμενα και επίσης δικαιολογεί την υψηλή τιμή τους.

airpods

Τα AirPods Pro, επίσης θα διαθέτουν ένα νέο μεταλλικό σχέδιο που θα αυξάνει τη διάχυση της θερμότητας.

Τον Απρίλιο, η αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι το νέο μοντέλο AirPods θα μπει στη μαζική παραγωγή μεταξύ του τέταρτου τριμήνου του 2019 και του πρώτου τριμήνου του 2020, ενώ οι Luxshare, Goertek και Amkor θα είναι οι κύριοι προμηθευτές.

Ο Mark Gurman του Bloomberg δήλωσε ότι αναμένει τα νέα AirPods που θα είναι αδιάβροχα και θα έχουν λειτουργία ακύρωσης θορύβου να λανσαριστούν αρχές του 2020. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι θα μπορέσουμε να τα αποκτήσουμε πολύ νωρίτερα.

airpods

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι προμηθευτές της Apple προετοιμάζονται εδώ και αρκετό καιρό για την κυκλοφορία των AirPοds, υποδεικνύοντας ότι η ενημερωμένη έκδοση των ακουστικών θα μπορούσε να φθάσει εγκαίρως για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας των νέων ακουστικών, αλλά η Apple αφήνει σκόπιμα πολλές φήμες που υποδεικνύουν τον Οκτώβριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS