ΑρχικήTop PicksΤα 6 κύρια οφέλη που προσφέρει το Managed WordPress Hosting

Τα 6 κύρια οφέλη που προσφέρει το Managed WordPress Hosting

Hosting

Τα δυνατά χαρακτηριστικά και η αυξανόμενη κοινότητα που προσφέρει το Managed WordPress Hosting το καθιστά ως μια αγαπημένη επιλογή πολλών χρηστών. Δείτε παρακάτω 6 κύρια οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει το Managed WordPress Hosting.

1) Η ταχύτητα του site

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για πολλούς χρήστες του WordPress, είναι η ταχύτητα με την οποία φορτώνουν οι ιστοσελίδες και τα ιστολόγια. Ο χρόνος φόρτωσης μίας σελίδας σχετίζεται άμεσα με την επισκεψιμότητα ενός site καθώς οι πελάτες προτιμούν αυτά που φορτώνονται πιο γρήγορα. Με μικρότερους χρόνους φόρτωσης, το περιεχόμενο ιστού έχει συνήθως υψηλότερο ρυθμό μετατροπής, υψηλότερη επισκεψιμότητα χρηστών και καλύτερη διάδοση του εμπορικού σας σήματος.

2) Αυτόματες ενημερώσεις

Η πλατφόρμα WordPress ενημερώνει αυτόματα τις εγκαταστάσεις του πελάτη με κάθε νέα έκδοση του λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να ενημερώσουν τον πυρήνα τους, τα θέματα και τα plug-ins του WordPress επειδή γίνονται αυτόματα στην πλατφόρμα.

3) Άριστη ασφάλεια

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το WordPress είναι ασφαλείς, καθώς η πλατφόρμα διαχειρίζεται από επαγγελματίες με βαθιά κατανόηση της δημιουργίας και της διαχείρισης του τείχους προστασίας κ.ο.κ. Η υπηρεσία αποτρέπει την επίθεση του ιστότοπου από κακόβουλο λογισμικό, επιτρέποντας στον ιστότοπο να λειτουργεί χωρίς διακοπές, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμος και προσβάσιμος στους χρήστες.

4) Ανώτερη τεχνική υποστήριξη

Το Managed WordPress Hosting εργάζεται για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν 24ωρη τεχνική υποστήριξη για την ταχύτερη επίλυση των ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν.

5) Καλό uptime

Το Managed WordPress Hosting εγγυάται 99,9% uptime (χρόνος λειτουργικότητας) χωρίς απρόβλεπτες διακοπές. Η ευελιξία διαστασιολόγησης επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο ακόμη και όταν οι πόροι αποθήκευσης είναι χαμηλοί κατά τις ώρες αιχμής

6) Backup στις πιο σημαντικές στιγμές

Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον ιστότοπό σας, μια ισχυρή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα επιστρέψει σίγουρα στο σύστημα να λειτουργήσει σωστά.

Το Managed WordPress Hosting δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ για την αποφυγή απώλειας περιεχομένου. Με ένα όλο και πιο επικίνδυνο Διαδίκτυο, όπου οι hacker και οι νέες επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού γίνονται όλο και πιο κοινές, είναι μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση για πολλούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή για τις τεχνικές απαιτήσεις που έχει αυτή η διαδικασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS