ΑρχικήsecurityΗ Tanium αναβαθμίζει το Endpoint Security Platform

Η Tanium αναβαθμίζει το Endpoint Security Platform

Η Tanium ανακοίνωσε ένα νέο γύρο χρηματοδότησης και μια ενημερωμένη πλατφόρμα για την ασφάλεια endpoint. To Endpoint Platform 6.5 ενσωματώνει την ικανότητα εφαρμογής patches.

Tanium

Η Tanium ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε 52 εκατ. δολάρια σε ένα νέο γύρο χρηματοδότησης, ανεβάζοντας τη συνολική χρηματοδότησή της σε 142 εκατ. δολάρια.

Η εταιρεία χτίζει μια πλατφόρμα ασφάλειας endpoint η οποία πλέον αναβαθμίστηκε στην έκδοση 6.5. Οι ιδρυτές της Tanium προέρχονται από την BigFix, την οποία απέκτησε η IBM το 2010.

Ο Orion Hindawi, συνιδρυτής και CTO της Tanium, δήλωσε ότι η νέα χρηματοδότηση θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο. Η τρέχουσα μέτρηση υπαλλήλων της Tanium ανέρχεται στον αριθμό των 175, σε σύγκριση με τους 25 που είχε στις αρχές του 2014, είπε ο Hindawi. Μέχρι το τέλος του 2015, ο ίδιος αναμένει να έχει 600 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικών και των επαγγελματιών στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

“Δίνουμε στους πελάτες μας endpoint δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορούν να βλέπουν την τρέχουσα κατάσταση των εν λόγω στοιχείων και πώς αλλάζουν,” ανέφερε ο Hindawi στο eWEEK.

Το νέο Τanium Endpoint Platform 6.5 παρέχει πρόσθετες λειτουργίες για τον έλεγχο και την ασφάλεια.

«Έχουμε προχωρήσει σε μια HTML5-based κονσόλα που επιτρέπει την προσθήκη modules”, είπε. “Πριν από αυτή την έκδοση, είχαμε μια μονολιθική κονσόλα που έπρεπε να γίνει compile και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει και τώρα έχουμε την ικανότητα να εκδίδουμε διαφορετικά modules σε διαφορετικούς χρόνους και να συνδυάζονται”.

Μία από τις ενότητες που είναι διαθέσιμες στο Τanium Endpoint Platform 6.5 παρέχει τη δυνατότητα εφαρμογής patches. Πολλαπλές μελέτες των τελευταίων μηνών έχουν εντοπίσει την έλλειψη σωστής ενημέρωσης ασφάλειας ως κύρια αιτία του expoitation. H έκθεση Cyber ​​κινδύνου της Hewlett-Packard του 2015 διαπίστωσε ότι το 44% των παραβιάσεων θα μπορούσε να αποδοθεί σε patched ευπάθειες που ήταν μεταξύ 2 και 4 ετών.

Η πλατφόρμα της Τanium επιτρέπει στους οργανισμούς να ελέγξουν το καθεστώς των endpoints σε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να είναι σε θέση να κάνουν αλλαγές σε δευτερόλεπτα, είπε ο Hindawi. Υπάρχει τώρα ένα interface στη νέα κονσόλα για τον χειρισμό των Patches που περιλαμβάνει παράθυρο διαμόρφωσης για τον προγραμματισμό της εφαρμογής των patches.

“Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι πολλοί οργανισμοί δεν γνωρίζουν τα συστήματα που κατέχουν, πόσο μάλλον το ποια από αυτά είναι ενημερωμένα”, δήλωσε ο Hindawi.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS