ΑρχικήinetΗ Dell πληρώνεται σε Bitcoins για παραγγελία διακομιστών αξίας $ 50.000

Η Dell πληρώνεται σε Bitcoins για παραγγελία διακομιστών αξίας $ 50.000

Bitcoins

O Michael Dell ανακοίνωσε στο Twitter τον Ιούλιο ότι η εταιρεία του, θα επιτρέψει στους πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα της Dell με τη χρήση Bitcoins, καθιστώντας την εταιρεία μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που αποδέχεται το ψηφιακό νόμισμα.

Ένα μήνα αργότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της Dell, δήλωσε στο Twitter ότι η εταιρεία είχε λάβει μια παραγγελία για διακομιστές PowerEdge αξίας άνω των 85 Bitcoins, ή περίπου $ 50.000. Δεν υπήρχαν στοιχεία σχετικά με τον πελάτη που αγόρασε τα συστήματα, αλλά είναι πιθανόν μια από τις μεγαλύτερες παραγγελίες που η Dell έχει λάβει, από τότε που προχώρησε με την αποδοχή των Bitcoins ως μέσο πληρωμής.

Εκπρόσωποι της Dell ανακοίνωσαν αρχικά τις προθέσεις τους με τα Bitcoin την 18η Ιουλίου μέσω πολλών κατευθύνσεων, από ένα tweet από τον Michael Dell σε ένα blog post σε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην πρωτοβουλία. Το πρόγραμμα Bitcoin σήμερα προσφέρεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και αρχικά είχε ως στόχο τους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Coinbase, έναν επεξεργαστή πληρωμών τρίτων που λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια. Ο Dell χρειάστηκε δύο εβδομάδες για να κλείσει τη συμφωνία με την Coinbase.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS