ΑρχικήinetΤο Flappy Bird επιστρέφει τον Αύγουστο

Το Flappy Bird επιστρέφει τον Αύγουστο

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παιχνίδια που κυκλοφόρησε ποτέ να χτυπήσει στο App Store, το Flappy Bird επιστρέφει. Ο δημιουργός του Dong Nguyen που το απέσυρε γιατί η δημοτικότητα του παιχνιδιού, κατάστρεψε την ησυχία του αλλά και την ησυχία αυτών που το έπαιζαν, ανέφερε στο CNBC ότι το Flappy Bird θα επιστρέψει αλλά θα είναι λιγότερο εθιστικό αυτή τη φορά και ότι θα έχει ένα multiplayer mode.
flappy bird

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του: το παιχνίδι έγινε πολύ δημοφιλές και πάρα πολλοί απέκτησαν την εμμονή της υψηλότερης βαθμολογίας. Αρκετοί εθίστηκαν και άφηναν πίσω την ζωή τους για να αφοσιωθούν στο παιχνίδι. Βλέποντας τη ζημιά που είχε προκαλέσει το παιχνίδι (οι διαπληκτισμοί έδιναν και έπαιρναν και όλοι κατηγορούσαν τον δημιουργό του παιχνιδιού), αποφάσισε να το αποσύρει από το App Store.

Η Kelly Evans του CNBC έγραψε στο Twitter, “Dong Nguyen: το Flappy Bird έρχεται πίσω. Με Multiplayer τον Αύγουστο.”

[tweet_embed id=466682487343939584]
Στη συνέχεια, το δίκτυο ανέφερε ότι το Flappy Bird 2 θα είναι λιγότερο εθιστικό, κάτι το οποία μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ευχάριστο, ως εκ τούτου, λιγότερο επικερδή για τον Nguyen. Ωστόσο, μετά τα υπερβολικά μεγάλα που εισέπραττε από το πρώτο παιχνίδι (50.000 τη μέρα), δεν θα πρέπει να πιέζεται οικονομικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS