ΑρχικήinetHoax - Κοπέλα ναυαγός σε ερημονήσι, σώθηκε με το Google Earth μετά...

Hoax – Κοπέλα ναυαγός σε ερημονήσι, σώθηκε με το Google Earth μετά από 2 χρόνια

Η παρακάτω είδηση είναι Hoax. Παρακαλούμε διαβάστε το:  Gemma Sheridan Hoax

 

Το 2007, η Βρετανίδα Gemma Sheridan και 2 φίλες της κανόνισαν ένα ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό προς τη διώρυγα του Παναμά και στη συνεχεία, στο όμορφο νησί της Χαβάης. Το ταξίδι ήταν υπέροχο και χωρίς απρόοπτα. Ωστόσο, μετά τη διέλευση από τη διώρυγα του Παναμά εισερχόμενοι στον Ειρηνικό, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ δύσκολα.

Μια πολύ μεγάλη καταιγίδα χάλασε τα ηλεκτρονικά του σκάφους και του προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές. Οι 2 φίλες της έπεσαν στη θάλασσα και εξαφανίστηκαν. Χωρίς κάποια ηλεκτρονική συσκευή να λειτουργεί και με ένα κατεστραμμένο πλοίο, η Gemma έπλεε για 17 ημέρες μέχρι που χτυπήθηκε από άλλη μία καταιγίδα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης καταιγίδας, η Gemma έπεσε αναίσθητη και κάπου εδώ ξεκινάει η ιστορία της.

ge

Η Gemma ξύπνησε σε μια παραλία,και γύρω της υπήρχαν τα συντρίμμια από το σκάφος που επέβαινε. Μόνη και με την αίσθηση πανικού, όσο περνούσαν οι μέρες ανακάλυπτε ότι είναι η μοναδική κάτοικος ενός νησιού. Έπρεπε να βρει νερό, τροφή και ένα καταφύγιο από τα συντρίμμια του σκάφους

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που κατάφερε να επιβιώσει η Gemma υπάρχουν στην news-hound. Αυτό που έσωσε την Gemma ήταν ένα τεράστιο SOS που είχε γράψει στην παραλία του νησιού.

sos

Πέρασαν όμως δύο χρόνια μέχρι να το δει κάποιος. Ένα πρωί ξύπνησε με τον ήχο ενός αεροπλάνου που πετούσε ασυνήθιστα χαμηλά πάνω από το ερημονήσι. ΝόμιζΕ ότι ήταν όνειρο. Έτρεξε στην παραλία ουρλιάζοντας και κουνώντας τα χέρια σαν τρελή, το αεροπλάνο πέταξε πάνω από 2 ή 3 φορές πάνω της και στη συνέχεια έριξε ένα μικρό πακέτο. Μέσα ήταν ένα ραδιόφωνο, φρέσκο ​​νερό, τροφή και ένα μικρό κουτί πρώτων βοηθειών. Άνοιξε το ραδιόφωνο και άκουσε ανθρώπινη φωνή μετά από 2 χρόνια. Όταν την περισυνέλεξαν το πρώτο που ρώτησε ήταν “Πως με βρήκατε;”

“Κάποιο παιδί από τη Μινεσότα είδε το SOS στο Google Earth” ήταν η απάντηση, από το συνεργείο διάσωσης. Η Gemma δεν ήξερε καν τι είναι το Google Earth, αλλά το εκτίμησε αφάνταστα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS