ΑρχικήinetΗ πρώτη δημόσια πτήση του Terrafugia TF-X ™

Η πρώτη δημόσια πτήση του Terrafugia TF-X ™

terrafugia 1Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση για την εταιρεία Terrafugia. Στην δημοσίευση της 19.05.2013 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει σχεδιάσει και βρίσκεται υπό την υλοποίηση ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου που θα έχει τη δυνατότητα να πετάει αλλά και να προσγειώνεται – απογειώνεται κάθετα.

Στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

Το TF-X ™ είναι η πρακτική υλοποίηση ενός ονείρου για αμέτρητα οράματα στο μέλλον που έρχεται. Έχει σχεδιαστεί για να είναι το ιπτάμενο αυτοκίνητο για όλους μας. Για να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο όραμα, η Terrafugia θα επικεντρωθεί στο project TF-X ™ με σαφείς στόχους για βελτίωση της ασφάλειας, της απλότητας και της ευκολία της προσωπικής μεταφοράς.

Μετά από όλα αυτά η φιλόδοξη εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από την πρώτη δημόσια πτήση του αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στο EAA AirVenture Oshkosh στο Oshkosh, του Wisconsin.

terrafugia

Το όχημα έχει χαρακτηριστεί σαν ένα ελαφρύ αεροπλάνο από την Federal Air Administration (FAA) των Ηνωμένων Πολιτειών. Τεχνικά, δεν είναι ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, αλλά ένα αεροπλάνο που μπορεί να κυκλοφορεί στους δρόμους και να μεταφέρει έναν πιλότο/οδηγό και έναν επιβάτη.

Το νέο όχημα ήταν υπό ανάπτυξη τα τελευταία επτά χρόνια και υποβλήθηκε σε μια σειρά από τροποποιήσεις μόλις φέτοςγια την βελτίωση των οργάνων διαχείρισης. ”

Η αναμενόμενη τιμή του Terrafugia TF-X είναι 279.000 δολάρια, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS