ΑρχικήinetLarry Page: Δεν με φοβίζει κανένας θερμοπυρηνικός πόλεμος με την Apple

Larry Page: Δεν με φοβίζει κανένας θερμοπυρηνικός πόλεμος με την Apple

larry-page

O Steve Jobs για πολλά χρόνια αγαπούσε τον Larry Page και όλα τα υπόλοιπα παιδιά στην Google. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που στα πρώιμα στάδια του iOS δεν είχε διστάσει να τους αποκαλύψει αρκετά από τα μυστικά της Apple.

H δημιουργία του Android βέβαια άλλαξε αυτές τις ισορροπίες μιας και ο Steve Jobs το θεώρησε μια τεράστια προδοσία εκ μέρους του φίλου του και CEO της Google Larry Page. Κανένας δεν θα ξεχάσει το μένος του Jobs για το γεγονός πως το Android ήταν τόσο κοντά στο iOS γιατί είχε δείξει πολλά από τα σχέδια στην Google. Οι δηλώσεις του Steve Jobs για το ότι θα κήρυττε θερμοπυρηνικό πόλεμο στην Google και πως θα δαπανούσε και το τελευταίο του δολάριο για να λάμψει η αλήθεια έχουν πλέον μείνει ιστορικές.

Σήμερα ο Larry Page φαίνεται να μην τον απασχολεί κανένας θερμοπυρηνικός πόλεμος με την Apple. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε σε χθεσινή του συνέντευξη στο περιοδικό Wired για το αν φοβάται πως οι δηλώσεις του Steve Jobs μπορεί να γίνουν και πράξη απάντησε ήρεμα και απλά λέγοντας και θέτοντας το ερώτημα «Πόσο καλά πάει αυτός ο πόλεμος για την Apple; » και δεν έδωσε καμία συνέχεια.

Wired: Steve Jobs felt competitive enough to claim that he was willing to “go to thermonuclear war” on Android.

Page: How well is that working?

Ο CEO της Google φαίνεται πως δεν έχει να φοβηθεί πολλά και η όλη κατάσταση δούλεψε πολύ καλά για την Google έως τώρα. Το Android έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου  και είναι αυτή την στιγμή το δημοφιλέστερο λειτουργικό ενώ από την άλλη το iOS της Apple όπως έχουμε τονίσει και από εδώ άπειρες φορές φαίνεται να έχει μείνει πίσω μια ταχύτητα.

Ο Larry Page αν και ρωτήθηκε για τους χάρτες της Google και την αρχική τους απομάκρυνση από το iOS δεν θέλησε να το σχολιάσει και αρκέστηκε στο να πει πως είναι πολύ χαρούμενος με την μέχρι τώρα πορεία του δικού τους λειτουργικού.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS