ΑρχικήinetΟ Steven Sinofsky, πρώην πρόεδρος της Microsoft του τμήματος των Windows χρησιμοποιεί...

Ο Steven Sinofsky, πρώην πρόεδρος της Microsoft του τμήματος των Windows χρησιμοποιεί τώρα ένα iPhone.

Steven-Sinofsky

Ο Steven Sinofsky, ο πρώην πρόεδρος της Microsoft στον τομέα των Windows τώρα πλέον χρησιμοποιεί iPhone. Ο Sinofsky, ο οποίος αποχώρησε απο την Microsoft τον Νοέμβριο 2012 δεν άργησε να ανακαλύψει όσα ολοι εμείς γνωρίζουμε ήδη. Η ανακάλυψη έγινε απο το 9to5 Mac το οποίο έλαβε ένα σχόλιο σχετικά με τον λογαριασμό του Sinofsky στο Twitter και απο εκει είδαν πως έχει να κάνει με την έκδοση της υπηρεσίας για iPhone.

We were tipped to a tweet from Sinofsky (@stevesi) from January 11th that was sent from Twitter for iPhone. We soon discovered a second tweet from the same platform on January 4th. Sinofsky is still tweeting from his Microsoft Surface and the Web, but we don’t see as many Windows Phone-based tweets as we do earlier in his Twitter timeline.

Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Sinofsky θέλησε να διευκρινίσει τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούσε μια iOS συσκευή. Ισχυρίστηκε μέσω του Twitter πως χρησιμοποιεί μια iPhone και μια Samsung συσκευή ούτως ώστε να μπορέσει να μάθει την λειτουργία των συσκευών και των λογιστικών όλων των εταιρειών. Ωραία δικαιολογία και δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα αλλά είμαστε πολύ σίγουροι πως μόλις έρθει σε επαφή με όλα τα λογισμικά το iPhone θα είναι η πρώτη του επιλογή!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS