ΑρχικήReviewsMercury Elite Pro Dock: Η συσκευή που θα τακτοποιήσει το PC σας!

Mercury Elite Pro Dock: Η συσκευή που θα τακτοποιήσει το PC σας!

Η OWC έχει δημιουργήσει μια τέλεια περιφερειακή συσκευή για να ξεκαθαρίσετε το γραφείο σας από τα περιττά. Το Mercury Elite Pro Dock συνδυάζει μια βάση Thunderbolt 3 με RAID χωρητικότητας μέχρι 28TB.

Mercury Elite Pro Dock

Ως μια βάση, το Mercury Elite Pro Dock είναι καλά εξοπλισμένο, με δύο θύρες USB 3.1 Gen 1, δύο θύρες Thunderbolt 3, θύρα Gigabit Ethernet, DisplayPort 1.2 που υποστηρίζει 4K και έναν reader για SD Card.

Διαθέτει δύο θύρες για SSD 2.5 ή 3.5 ιντσών ή για σκληρούς δίσκους. Ο ελεγκτής του RAID υποστηρίζει RAID 0, RAID 1, SPAN και JBOD.

Το Mercury Elite Pro υποστηρίζει Mac, συγκεκριμένα από MacOS 10.14 και τις νεότερες εκδόσεις και Windows 10 ή κάποιο από τα μεταγενέστερα.

Εκπρόσωπος του OWC δήλωσε, ότι για οποιαδήποτε χρήση το θέλει κάποιος -οικιακή ή επαγγελματική, το Mercury Elite Pro Dock είναι ένα εξαιρετικά πολυχρηστικό εργαλείο που μπορεί να βάλει σε τάξη την ψηφιακή ζωή όλων. Αντιμετωπίζει τυχόν ακαταστασία των ψηφιακών δεδομένων των χρηστών και βελτιστοποιεί την πολύτιμη ακίνητη περιουσία με την ενσωμάτωση τριών ή περισσότερων συσκευών σε ένα μικρό αποτύπωμα. Με ένα απλό καλώδιο, δίνεται πρόσβαση άμεσα σε απεριόριστες επιλογές αποθήκευσης δεδομένων, 7 θύρες ισχυρής συνδεσιμότητας και δυνατότητα φόρτισης laptop.

Mercury Elite Pro Dock

Οι τιμές κυμαίνονται από $ 520 για τα 4TB έως $ 1.400 για αποθήκευση dual-drive 28TB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS